برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون مهراد و بهنام عزیز. شما همیشه نسبت به من لطف داری.آره یواش یواش داریم بر میگردیم.حقیقتش داشتم برای کنکور کارشناسی ارشد میخوندم و اصلا هم تهران نبودم .اراک بودم در حال درس خوندن.هر وقت بر میگشتم تهران بلافاصله پای سیستم آلاین میشدم.کنکور قرار بود 9 بهمن بر گزار بشه که متاسفانه افتاد 2 اسفند به خاطر همین من هم یکی 2 هفته ای درس رو تعطیل کردم. حالا کنکور رو بدم مثل سابق در خدمت همه ی کاربرای عزیز و انجمن خواهم بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط KING برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهراد عزیز، ما به داریوش ارادت خاصی داریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خوشا فریاد زیر آب.
جدیدا هم زدم توی کار فیلم 21 گرم و good shephered .ارزش 20 بار دیدن رو دارن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از نقد خوبتون،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کاشکی همه ی نقدا اینطوری باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هستیم در خدمت بقیه ی دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks