اول از همه من خودم میگم
مجموعه های کال آف دیوتی(call of duty) وسینتراوها(saints row) رو بیشتر دوس دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
اول از همه من خودم میگم
مجموعه های کال آف دیوتی(call of duty) وسینتراوها(saints row) رو بیشتر دوس دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
IL Tornado
یعنی اینجا کسی گیم بازی نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
IL Tornado
خودتون که ناقص گفتید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tornado-G.D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا این بازیها را دوست دارید ؟
tornado-G.D (16-05-13)
آره راس میگی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
IL Tornado
چرا؟ به خاطر فداکاری ها ونامردی ها و داستانه کال آف و برای سینتراو به خاطر مردمه نامردش ودوسداش و اینم داسدانش
حالا مننظر شمام که بقینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
IL Tornado
nima_hl (18-05-13)
|
|
کاربر شهرسختافزار
من عاشقه COUNTER STRIKE يادش بخير تو گيم نت خيلي بازي مي كرديم
کاربر شهرسختافزار
یادش بخیر بچه تر که بودیم خیلی گیم بازی می کردیم.
ژانر First Person Shooter : بدون شک مجموعه Call of Duty رو با اختلاف زیاد نسبت به رقبا انتخاب می کنیم ، من این سری از سال 2003 که اولین نسخه اون اومد دنبال می کردم و از همون اول هم گیم پلی جذاب و بی نظیرش منو جذب کرد.
از ویژگی های ممتاز این سری می تونم به داستان پردازی فوق العاده ، موزیک متن عالی ، مراحل جذاب و غیر تکراری و نوآوری اشاره کنم.
بازگشت به قلعه ولفنشتاین هم عنوان دیگه ای هست که فوق العاده بهش علاقه داشتم. داستان فوق العاده و ترس و وحشت خاصی که توی این گیم بود از جذابیت های اصلی اون بود.
ژانر Strategy : دو گیم Knight of Honor و مجموعه Civilization از بهترین گیم های این سبک بودند که بازی کردم که به خوبی می تونن ساعت ها آدم رو پشت سیستم میخکوب کنند.
ژانر Third Person Shooter - Open World : مطمعنا توی این ژانر Mafia و سری GTA برای همه آشناست. به شخصه با اختلاف فوق العاده زیاد نسخه اول Mafia که سال 2002 منتشر شد رو انتخاب می کنم. Mafia ( مخصوصا نسخه فارسی دارینوس ) رو یک شاهکار تمام عیار و تکرار نشدنی می دونم. داستان فوق العاده ، گیم پلی عالی و گرافیک بی نظیر توی زمان خودش از ویژگی های بارز این گیم هست.
ژانر Racing : توی این ژانر هم سری NFS برای همه شناخته شده است که به شخصه نقطه اوج این سری رو Most Wanted ( نسخه 2005 ) و بعد از اون هم Underground می دونم.
سری Colin McRace : Dirt هم از دیگر گیم های این ژانر هست که فوق العاده بهش علاقه دارم و از بین نسخه های اون Dirt 2 رو بهترین می دونم که اولین بار با گرافیک مبتنی بر DirectX11 انتقلابی در جلوه های بصری به پا کرد. گیم پلی عالی و مراحل و محیط جذاب مسیرهای مسابقه از ویژگی های اصلی این گیم هست.
گیم های متفرقه دیگه ای هم از جمله همسایه مزاحم ، انگری برد و عنوان قدیمی مثل سوپر ماریو ( یادش بخیر ) هم از دیگر عناوین مورد علاقه ام هستند.
آخرین ویرایش توسط mohamad70 در تاریخ 18-05-13 انجام شده است
nothing is as it seems
nima_hl (18-05-13)
سلام.فکر کنم همتون دیگه این شخصیت معروف رو بشناسین.کسیکه مافیا و خلافکار ها رو از سر راه خود بر میدارد.او کسی نیست جز هیتمن.شماره ی 1 این بازی در سال 2002 وارد بازار شد و طرفداران زیادی را مشتاق خود کرد.طرفداران 2 سال منتظرشدند تا شماره 2 هم عرضه شود که شد و شرکتی این بازی رو میساخت تصمیم گرفت بازی هیتمن را هر 2 سال یکبار عرضه کند.شماره ی
2 و 3 هم از این بازی آمد و به بازی جهانی و 100 بازی برتر سال شد.
و تاکنون جزء بهترین ها بوده .
من تمامی نخسه های آن را بازی کردم .
علتش هم داستان جذاب بازی بوده.
موفق باشید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks