تيم آ.ث ميلان كه ما شا ال... به دليل كوله بار زياد تجربه بازيكنانش با سرعت مورچه حركت مي كنند ، يوونتوس هم كه بدك نيست بنابراين نتيجه مساوي نظر من هست ...
برد تیم یوونتوس
مساوی
برد تیم آ.ث. میلان
SSA Super V.I.P
سلام دوستان ، فردا شب بازی بسیار حساسی بین دو تیم مطرح ایتالیا و اروپا یعنی یوننتوس و آ.ثث میلان برگذار خواهد شد .
یوونتوس به دلیل موقعیت نسبتا خوب در جدول رده بندی Serie A و همچنین برد 5 بر 0 مقابل پارما از انگیزه ی بسیار بالایی برخورداره .
میلان هم به دلیل اینکه تا به حال در خانه ی خود در این فصل نبرده انگیزه ی بسیار بالایی برای برد داره .
به نظر شما فردا چه نتیجه ای رقم میخوره ؟
جایزه مایزه هم در کار نیست ، فقط پیش بینی کنید ، همین .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
|
|
कभी हार
تيم آ.ث ميلان كه ما شا ال... به دليل كوله بار زياد تجربه بازيكنانش با سرعت مورچه حركت مي كنند ، يوونتوس هم كه بدك نيست بنابراين نتيجه مساوي نظر من هست ...
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
SSA Super V.I.P
شهریار عزیز ممنون از نظرت .
دوستان بازی های بسیار زیبا و نتیجه گیری های خوب یوونتوس رو نیز در نظر بگیرید .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
عضو VIP شهر سختافزار
به نظر من یونتوس میتونه برنده بازی باشه
اما من دوست دارم آث میلان ببره
Administrator
آ.ث میلان برنده است
در فوتبال هیچ چیز قابل پیش بینی نیست که مثلا بگیم چون 5 تا به پارما زده این یکی رو هم میبره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
SINA (17-12-07)
SSA Super V.I.P
من به نظرم یووه برندس ولی انگار همه چی توی این نظر سنجی خلاف نظر منه !
هر چی خدا بخواد همون میشه .
|
|
من كه از هر دوشون متنفرم ولي اميدوارم ميلان ببره چون يووه كم كم داره خطرناك ميشه...
SSA Super V.I.P
خوب خطرناک بشه !
طوریه ؟
بعد از 1 سال فضاحتی که اینتر به بار آورد و نتونست Serie A رو رو همون محبوبیت نگه داره امسال یوونتوس این کارو می کنه .
SSA Super V.I.P
خوب دوستان ، بازی هم تموم شد و اونایی که گفتن مساوی درست حدس زده بودن .
به امید پیروزی یووه در بازی های آینده .
कभी हार
همون طوري كه گفته بودم مساوي ميشند ( البته ما نفوذ داريم : دي )
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks