سلام سجاد جان
در حوزه ی گرافیک ان شا الله دوستان دیگه توضیح میدن. بنده تا زمان دانشجویی برای کسب در آمد پروژه می گرفتم. ولی بعد از کارشناسی به شکل پاره وقت و بعدا تمام وقت کار می کردم و کم تر درگیر پروژه بودم.میخوام بدونم برنامه نویس یا گرافیک کارها (منظورم افترافکت و ... هست) که توی انجمن هستن ، چجوری کسب درآمد میکنن؟
تو حوزه ی برنامه نویسی حداقل برای شخص بنده مدرک و سرمایه ی اولیه خیلی اهمیت نداشت. اون چیزی که بیش تر به چشم میاد دانش تو هستش. از دیدگاه شخصی هم در سال های اخیر به نظرم کارفرما ها به دلیل جو مدرک گرایی تو کشور، کم تر به مدرک توجه می کنن!یه راهنمایی میتونن به ما کنن که از کجا باید برای کسب درآمد اقدام کرد؟ من مدرک ندارم . برنامه نویسی هم در حد مبتدی - متوسط بلدم و پول هم هیچ چی برای شروع کار ندارم (البته تا 700 هزار تومن شاید بتونم جور کنم) . مثلا از کجا باید پروژه گیر آورد؟
برای به دست آوردن پروژه چهار تا راه به ذهنم می رسه (حالا شاید سایر دوستان هم مواردی رو بهش اضافه کنن):
- عضویت در سایت هایی که پروژه ی دانشجویی انجام میدن: این سایت ها معمولا قسمتی برای عضو گیری و مشارکت در تیم برنامه نویسی دارن.
- استخدام به شکل دور کاری: اخیرا خیلی از شرکت ها به دلیل صرفه جویی در زمان و هزینه روی آوردن به سمت استخدام نیرو هایی که در منزل کار می کنند.
- مشارکت در پروژه های بین المللی: سایت های معتبر خارجی زیادی وجود دارن که کارفرما ها از سراسر دنیا در این سایت ها پروژه قرار میدن. شما هم از هر نقطه ی دنیا می تونید گوشه ای از کار رو بر عهده بگیرید و به تناسب اون حقوق دریافت کنید. البته با وضعیت فعلی تبادلات ارزی به احتمال زیاد برای دریافت دستمزدت به مشکل بخوری. مگر اینکه شخص معتمدی رو بشناسی که تبادل رو برات انجام بده.
- راه آخر networking هستش: ما عملا دوستانی رو در محل کار یا تحصیل و یا حتی LinkedIn پیدا می کنیم که به مرور نسبت به توانایی های ما مطمئن میشن. سپس از طریق این دوستان میشه پروژه هایی رو در اختیار گرفت. ساختن یه شبکه ی خوب نیازمند زمان هستش که شاید در کوتاه مدت پاسخ گوی نیازت نباشه ولی میشه به عنوان یه نقطه ی شروع روش سرمایه گذاری کرد.
با اجازت یکم مقدمه چینی کنم. اون چیزی که مسلمه همیشه اون چیزی که ما می خواهیم اتفاق نمی افته. یکی میخواد بره شرکت الف استخدام بشه ولی شرکت ب استخدامش می کنه. با توجه به تجربه ی شخصی اگر بخوای مشتری خوب داشته باشه باید محصول خوب داشته باشی و برای داشتن محصول خوب باید زمان گذاشت. در نتیجه در کوتاه مدت شاید ساخت یه پروژه ی شخصی بازگشت سرمایه نداشته باشه؛ گرچه همیشه استثنا وجود داره! میشه موقت کاری رو شروع کرد که علاقه ی چندانی بهش نداریم ولی به پولش نیاز داریم. اما در کنار اون کار میشه روی ایده های شخصی مون وفت بذاریم تا به مرور اونا رو تبدیل به یک محصول کنیم. در نهایت میشه با یه networking خوب مشتری مناسب رو برای اون محصول پیدا کرد.یا خودسر میشه یه پروژه ای نوشت به امید اینکه بعد از ساخته شدن ، کسی بخره؟ این امید تا چقدر میتونه باشه و چه پروژه هایی بیشتر فروش داره؟ حالا بعد از ساخت ، کجا باید فروخت؟
چند سال قبل یکی دوستان یه Code Generator واسه انبار داری ساخته بود. به طوری که هر شخصی دنبال نرم افزار انبار داری بود می تونست به این شخص مراجعه کنه و کم تر یه هفته برنامه اش رو تحویل بگیره. این Code Generator با دریافت برخی از ورودی ها بر حسب نیاز مشتری، در خروجی کد سی شارپ تولید می کرد که قابل کامپایل شدن بود. برخی از شرکت ها در ایران چنین چیزی رو دارن ولی خب یکی از اون شرکت ها به شدت دنبال این Code Generator بود.
الان سایت هایی هستن که بخاطر محتوای آموزشی پول میدن. حتی میشه به تدریس خصوصی برنامه نویسی هم فکر کرد!یه چیز دیگه اینکه از مقداری آموزش دارم بشه کسب درآمد کرد که در حال فکر کردن بهش هستم.
ان شا الله به زودی جور میشه...کلا دوستان یه کمکی میکنن که راه درآمدزایی چجوری میتونه باشه .
ماهی 700 هزار تومن تا 1.3 تومن درآمد ، فعلا برام کافی خواهد بود.
شاد و پیروز باشی
آرمینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید






پاسخ با نقل قول
Bookmarks