markiii (04-09-08)
عضو VIP شهرسختافزار
دوستان باور کنید نتایج همه اشتباه هستند و اصلا درست و منصفانه نیستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرات شما رو هم گوش میدیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
markiii (04-09-08)
|
|
بله کاملا مسخره بازی هست جواب ها....کاملا غلط و غلوط هست ....خیلی سنجش امسال گند زده
:My Nickname®ângê®
آره منم فکر میکردم با رتبه 30هزار حداقل مکانیک شریف قبول بشم ولی منمیدونم چیشد از بین 70 رشته انتخابی همه رو مردود شدم!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتی کشاورزی رفسنجان هم قبول نشدم!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
یکی که انسانی بود مامایی براش در اومد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از خنده روده بر شدیم......
بله صحیح میگید...من با رتبه ی 3000 معماری هنر شبانه و معماری قزوین و معماری بابلسر! و ماشین های ریلی و حمل ونقل ریلی و خط وسازه های ریلی و کشتی سازی هم حتی قبول نشدم... . یه احساسی به من میگه مشکلاتی وجود داره...اونوقت چند تا از دوستانم با رتبه های حول و حوشه 1300-1500 برق بهشتی و مکانیک شریف قبول شدن...اگر خود شهید هم که باشی همچین چیزی باید غیرممکن باشه....!!!
Administrator
فکر میکنم مشکل اصلی از قضیه « بومی سازی » باشه
درسته ؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
مهرداد جان اشکال در گرفتگی لوله های آب سازمان سنجش ؛اعلام شده؟!
چون ترکیده زده تمام سیستم ها رو مرخص کرده خبر با یه واسطه اعلام میشه. . . . .
کاربر شهرسختافزار
سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته همون قضیه بومی سازی باعث می شه هرکی توی شهر خودش بره دانشگاه ...
M A H R A D (08-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks