AMD>INTEL (03-10-08), Overclocker (02-10-08), pooyi_khafan (02-10-08), Quick (02-10-08)
عضو VIP شهرسختافزار
به کمک سایت زیر می تونید مکان هر کسی رو که دوست دارید از طریق موبایلش پیدا کنید!!
مکان یاب موبایل
1. اول کشورتون رو انتخاب کنید.
2. در باکس اول کد کشور رو بدون + یا 00 وارد کنید.مثلا ایران 98
3. در باکس دوم هم شماره موبایل رو بدون صفر اول وارد کنید.مثلا 9364292858
4. حالا دکمه ی Start searching رو بزنید و منتظر باشید!!
منبع : lovelave
AMD>INTEL (03-10-08), Overclocker (02-10-08), pooyi_khafan (02-10-08), Quick (02-10-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
من رو نتونست پیدا کنه چه برسه به .......
؟
کاربر شهرسختافزار
تكراريه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
میشه لینکش رو بدید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSA Super V.I.P
Fake نیست ، نه ؟!؟!؟!؟!!
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
کاربر افتخاری
خودت امتحان کردی؟؟ راستش و بگو !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من امتحان کردم نتونستم خودمو پیدا کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا شما ببینید میتونید منو پیدا کنید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شمارم زیره امضام هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شمارت ایرانسل و هیچوقت در دست رس نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (02-10-08)
کاربر شهرسختافزار
چرا در دسترس هستم تماس بگیر با من معلوم میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Feoris برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
این سایت من قبلا هم دیدم . وحید جان قبلش تست می کردی هم بد نبود ! این سایت بعد از اینکه وارد میکنید یک آدرس از پیش تعیین شده را میاره و یک تصویر که توی فروم حق لینک دادن بهش را نداریم :دی !
به همین دلیل تاپیک قفل شد !
موفق باشید
شهریار
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
arven_andomil (03-10-08), D J V A H I D (03-10-08), sAsAn.K (03-10-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks