محمد حسین رضوانی با بیان اینکه متاسفانه مسواک زدن در بین مردم خوب آموزش داده نشده است، گفت: مهمترین علت پوسیدگی دندان های ایرانیها، مسواک نزدن است.
وی با تاکید بر اینکه پوسیدگی دندان ها به راحتی قابل پیشگیری است، افزود: با رعایت ساده ترین روش ها، می توان جامعه ای داشت که مردم آن دندان های پوسیده نداشته باشند.
رضوانی ادامه داد: اگر مردم بدانند با مسواک زدن و نخ دندان، به راحتی می توان از پوسیدگی دندان ها جلوگیری کرد، قطعا سراغ مسواک زدن خواهند رفت.
این متخصص دندانپزشکی ترمیمی اظهارداشت: مجموعه دستورات بهداشتی، بر رعایت محیط پاکیزه و عاری از میکروب در دهان تاکید دارد.
وی تاکید کرد: مسواک زدن بعد از خوردنی ها و حداقل شستن دهان حتی با آب خالی، می تواند از ماندن مواد تخریب کننده روی دندان ها جلوگیری کند.
رضوانی به 15 دقیقه طلایی فرصت مسواک زدن و شستن دهان اشاره کرد و افزود: بررسی ها نشان داده است که بعد از هر خوردنی، تنها 15 دقیقه برای از بین بردن مواد تخریب کننده دندان ها که در مواد قندی وجود دارد، فرصت داریم. زیرا، بعد از 15 دقیقه حیاتی، این مواد بر لایه های دندان نفوذ کرده و به تدریج عامل پوسیدگی دندان ها می شوند.
رئیس انجمن متخصصان دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی ایران، گفت: توصیه ما این است که در این 15 دقیقه طلایی یا مسواک بزنند و یا حداقل دهان را شستشو دهند.
وی همچنین بر استفاده از نخ دندان برای تمیز کردن سطح دندان ها از پلاک میکروب تاکید کرد و افزود: برای ترویج فرهنگ مسواک زدن، باید به مدارس رفت و دانش آموزان را ترغیب کرد مسواک بزنند.
|
مسوولین ما خیال می کنند آموزش از راه رسانه فقط باید منحصر به آموزشهای ایدئولوژیک باشه و سایر آموزشها رو مردم از بدو تولد بلدند و احتیاج ندارند
دیشب 20:30 گزارشی داشت درباره ی شیوه ی درست مسواک زدن : مصاحبه شوندگان هیچکدوم بلد نبودند حتی اونی که خیال می کرد بلده
بلطف کم کاری رسانه ها مردم ما راه و رسم اصولی و علمی خیلی چیزها رو یاد ندارند از رعایت بدیهیات بهداشت گرفته تا صرفه جویی در سوخت و آب تا روابط درست اجتماعی و مدیریت خشم
هر کی فکر میکنه سخنم بیراهه امتحانش مثل اون گزارش مسواک مجانیه
از معلمینی که به اعتراف احمد عابدینی (goo.gl/P0pZTN) عضو شورای عالی آموزش و پرورش برای دهه ها حتی با معدل 12 جذب اینکار شدند! توقع آموزش درست چه چیزی میشه داشت؟ والا من توقع آموزش درست الفبا رو هم ندارمفرهنگ مسواک زدن، باید به مدارس رفت و دانش آموزان را ترغیب کرد مسواک بزنند.
(نخبه ها بیکار و در بدر باشن و در عوض معدلهای ناپلئونی جذب دولت بشن. ریشه ی ناکارامدی مطلق و فساد افسار گسیخته ی سیستم دولتی دقیقا در همینجاست)
آخرین ویرایش توسط Haswell در تاریخ 13-01-17 انجام شده است
iranch (13-01-17)
یک دوستی داشتیم ، بنده خدا بیماری روحی داشت( بیمار روحی عیب و عار نیست..مثل معده درد و سایر مریضی ها هست و حرف بنده چیز دیگریست).. یعنی یک روز با ما هر جور دوست داشت حرف میزد، یک روز حرف خودکشی میزد خلاصه تونست استخدام آموزش و پروش بشه و معلم بشه..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Haswell برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا یک معلمی سراغ دارم، دانشجو شد و ادامه تحصیل بده و همکلاس ما بود..برای انجام پروژه هاش میامد سمت من، خدا وکیلی چقدر دروغ میگفت..مثلا پروژه از اینترنت می گرفت میگفت خودم نوشتم اینجاشو برام اصلاح کنید. حلا تاریخ پروژه مال دو سال پیش بود...
متاسفانه کار از همین ریشه یعنی مدارس و آموزش و پروش خراب هست...بچه سالم میره داخل، با بیماری اعصاب و نفرت از کتاب و درس برمیگرده
خدا به همه ما رحم کنه و همین خدا از سر تقصیرات این افراد که این جور آدم ها رو جذب دستگاه ها میکنند، نگذرد.
Haswell (13-01-17)
من که از دوران تحصیل جز سیلی خوردن چیزی یادم نمیاد
I M A N (13-01-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks