برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Man
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Ray
من شما ها رو كه مي بينم،به خودم اميدوار مي شم...!!‌ D :D :D :D:
تو يكي ديگه حرف نزن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بابا تو كل سايت معتاد كردي معـــــــــــــــــــــــ ــــــتاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafaeshghi
بابا لامشب همه معتادند خخییییففف (صدای دماغ بالا کشیدن) آخه چرا داغ ما را تازه میکنی. آخه این هم شواله که میکنی خب معلومه دیگه ترک مواد ببخشید ترک وسایل اعتیاد تناه راهشه دیگه!
جدا" اگه تنها راهشه پس تو چرا تركش نمكيني برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من هر وقت آنلاين بودم تو هم معمولا"‌بودي
بنظر من تنها راي كه مونده اينه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما معتادیم ولی تو بیشتر :21: در ضمن اینکه من چرا ترک نمیکنم چون نوع مواد اینترنتی فرق میکنه. من از مواد خوبهاش استفاده میکنم.

بعضی مواد ها آهنگه ، بعضیهاش مستهجنه و..... :21: