دوستان شاید دیده باشید توی کلاس ها یا در وب سایت ها بحث میشه که برای تحت وب PHP بهتره یا ASP.NET درسته؟
متاسفانه تعصب و جهت گیری خیلی از افراد نمیزاره بحث به جای خوب برسه و هر کس هر چیزی بلده میگه اون بهترین هست.
بگذریم..
اما تا حالا دیدید یک فردی بگه .Net از جاوا بهتره؟!! متعصب ترین فردی هم که با سی شارپ و محصولات ماکروسافتی کد میزنه در مقابل جاوا نمیتونه حرفی بزنه.
به نظر من مقداری از تنبلی ما ایرانی ها هم هست. چون مقداری سینتکس رو راحت تر کرده . برنامه نویسان میره سی شارپ. در صورتی که برنامه نویس رو تنبل میکنه. خیلی از جاها خیلی مسخره هست!!
اصلا نمیفهمید دارید برنامه می نویسید. هیچ چیز معلوم نیست. همه چیز پشت پرده هست. اگر کسی خواست براش توضیح بدهید نمیتونید جیزی بگید
اگر ارور برخوردید نمیفهمید مشکل چیه. چون پشت پرده داره کار رو انجام میده و برنامه نمییس هیچ چیز نمیفهمه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون در ایران به لایسنس پول نمیدهیم فکر میکنیم پس سود کردیم و برد کردیم!! در صورتی که این طور نیست.
هر چند وقت یکبار ماکروسافت میاد یک پروژه ای کلید میزنه تا جبران کمبود و گذشته بکنه که نمیتونه
حالا جالب باین جاست که من 2 سال هست سی شارپ کار میکنم و الان چند هفته هست ولش کردم. دیدم اون چیزی نیست که من میخوام!

Bookmarks