نصرالله رادش از سال 1368 تا 1370 دوره كلاسهاي تآتر را در فرهنگسراي نياوران گذرانده و از سال 1370 بازيگري را به صورت حرفه‌اي با تآتر آغاز كرده. رادش مي‌گويد كه با حضور در مجموعه ساعت خوش شناخته شد و پس از آن هم در مجموعه‌هايي مثلا ا مثبت، روزگار جواني و زير آسمان شهر ايفاي نقش كرده. او درباره گل‌آقا گفت كه تا حالا به صورت پيگير نشريات گل‌آقا را نخوانده اما به دنياي طنز و كاريكاتور علاقه دارد.

كار كردن با گروه مهران مديري برايتان سخت نيست؟
من با روال كار ايشان آشنايي دارم و در اين زمينه مشكلي ندارم. با عده‌اي از بچه‌هاي گروه هم از مدتها قبل دوست بودم. قبلاً هم همراه آقاي انصاري براي يك سي‌دي آيتمي كارهاي طنز انجام دادم كه متنش را پيمان قاسم‌خاني نوشته بود.

چرا مدتي كمتر در سينما و تلويزيون حضور داشتيد؟
در ايلام به اتفاق دوستان مسابقه‌اي براي شركت گاز جمع و جور مي‌كرديم كه مجري‌اش من بودم. آن كار شش- هفت ماهي وقتمان را گرفت. بعد هم يك كار كودك در مورد ترافيك داشتم كه الان جمعه‌ها از شبكه دو پخش مي‌شود.

با توجه به كارنامه بازيگري‌تان مثل اينكه دلتان نمي‌خواهد در نقش خاصي كليشه شويد.
انصافاً خيلي سعي كردم در يك نقش خاص كليشه نشوم، چون خيلي زود از يكنواختي خسته مي‌شوم. الان همين نقش را هم به خاطر متفاوت بودنش دوست دارم؛ مثلاً گريم و جنس صدايم در اين كار بسيار متفاوت است. البته درآوردن چنين نقشي سخت است ولي برايم جذابيت دارد. شايد اولش كه مي‌خواستم اين نقش را بازي كنم كمي مي‌ترسيدم چون نقش يك نوكر پير بود. از طرفي نوكر بودن حيف نون ممكن بود نقش را به كاراكترهايي مثل كاراكتر آقاي لولايي كه نقش سرايدار را در مجموعه زير آسمان شهر عالي بازي كردند، شبيه كند. حتي بر سر همين موضوع از آقاي مديري خواهش كردم سبيل را از گريم حيف نون حذف كنند تا از نظر ظاهري هم شباهتي بين حيف نون و كاراكترهاي قبلي ايجاد نشود.

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید