یعنی من این کیس رو بندازم دور؟کسی نمیدونه؟:(
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان ببخشید تو گفتگوی آزاد این موضوع رو میزنم فکر نمیکنم جای دیگه مناسب بود,اگر مناسب هست برای جای دیگه لطفا منتقلش کنید.
ببخشید من وقتی بازی میکنم حالا میخواد بازی در حد گرافیک پلنگ صورتی باشه تا بره برسه به Bad Company 2 .بعد 30 دقیقه کامپیوترم یه هنگی میکنه که به طور کامل خاموش نمیشه.صدای آخری که از بلندگو پخش شده هم به صورت تکرار کردن پخش میکنه مثلا طرف داشته میگفته " آ " زمان هنگ میشه "آآآآآآآآآآآآآآآآآ" تا وقتی که کامپیوتر رو خاموش نکنم.اما بازی که نکنم کامپیوتر تا 12-13 ساعتم روشن میمونه.
من هر آنتی ویروس و آنتی Spywere و آنتی تروجان و.. از جمله مکافی و کسپر اسکای و اسمارت سکیوریتی 4 و NOD 32 نصب کردم کیس رو تمیز کردم(البته با باد سرد سشوار,دست نزدم به وسایلش) و دیدم اشکالی از فن هاشم نیست.ویندوز هم عوض کردم.
قبل ها این مشکل رو نداشت.
دیگه موندم.و یکی از آشنایانمون که در این سایت با نام Esipatala عضو هستند به من گفتن اینجا بیام مشکلم حل میشه.
ممنون میشم کمکم کنید دوستان.
مرسی.
آخرین ویرایش توسط Shepard در تاریخ 07-08-10 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
یعنی من این کیس رو بندازم دور؟کسی نمیدونه؟:(
اگر اینقدر حوصله ندارید که نیم ساعت صبر کنید ، انداختن دور کیس گمان میکنم گزینه بدی نباشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shepard برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز احتمال زیاد کارت گرافیکت داغ میکنه که اینجوری میشه
لیست قطعاتت و مدل کیست رو بگو لطفا
اگر بتونی از داخل کیس عکس بگذاری بهتر میشه کمک کرد
اگر کیست مناسب باشه احتمالا با بستن 1-2 تا فن داخل کیس مشکلت حل میشه
Shepard (07-08-10)
کاربر شهرسختافزار
case atx/mb: giga ep43/ vga: 9600gt/ cpu fan stock/
یه فن اضافی هم گذاشتم واسش
ممنونم.
کاربر شهرسختافزار
Up...ببخشید:(
کاربر شهرسختافزار
کسی نیست ما را یاری کند؟:D
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان.رفتم یه فن دیگه گرفتم مشکل حل شد:d ببخشید که زحمتتون دادم.لطفا پاک شود.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks