قبول نیست. بی تفاوتی و بی خیالی خودمون رو گردن این چیزها نندازیم.
ادارات دولتی دارن از مالیات و پول نفت من و شما اداره میشن، بعد کار نکنند و پاسخگو نباشن؟؟
ما خودمون بی تفاوت هستیم و دنبال این هستیم که یکی دیگه بره کارهارو انجام بده. همینه اوعضاعمون اینه

اداره برق زنگ زدم، دو روز بعد آمد.
شهرداری هم چند روز بعد آسفالت ریختند
پس کسی زنگ‌ نزده و مشخص هست
شهر از مالیات و نفت اداره میشه بعد من برم سنگ بزارم دور گودال؟؟؟ حرف های عجیبی می زنید
، سازمان مربوطه وظیفه داره کار رو تمام کنه

اصلا کسی با حداقل حقوق شهروندی خودش آشنا نیست که این حرف ها می زنه

شما حرفت رو عوض کردی

دوستان اینکه سر کوچه حفاری شده باشه و الان دو هفته هست آسفالت ش نکردند
معنی جمله شما اینه: یعنی هنوز آسفالت نشده و شما برای اینکه توجیه کنی و بگی که مطمئن هستی کسی زنگ نزده حالا می گی آسفالت شده. اگه آسفالت شده پس دیگه مشکل شما چیه.

اداره برق زنگ زدم، دو روز بعد آمد.
خوب اون چراغ رو هم که اومدن درست کردن و به خاطر کارهای واجب تری که داشتن دیرتر اومدن. بالاخره یک کوچه که یک چراغ فقط نداره

شهرداری هم چند روز بعد آسفالت ریختند
این مشکل هم که حل شد. فکر هم نمی کنم که به خاطر زنگ شما اومده باشن چون این کارها به پیمانکارها سپرده می شه و اونا مسئول هستن فقط برنامه ندارن چون اکثرا بی سواد هستن

شهر از مالیات و نفت اداره میشه بعد من برم سنگ بزارم دور گودال؟؟؟ حرف های عجیبی می زنید

پس جوون هامون زمان جنگ می گفتن ما ارتش داریم پس ما می شینیم و اونا برن با صدام بجنگن. اما از بچه 13 ساله گرفته تا پیرمرد وارد گود شدن. یعنی شما هم باید وارد گود بشی و به دیگران نگاه نکنی

اگه کسی مسئول باشه و کارش رو درست انجام نده هم در این دنیا و هم در اون دنیا مجازات می شه ولی شما چون مشکل رو دیدی باید احساس مشئولیت کنی و شما باید کار خودت رو انجام بدی

اگر بینی که نابینا و چاه است
اگر خاموش بنشینی گناه است

این مسائل رو هم اینجا بیان کنی مشکلت حل نمی شه و ما نمی تونیم برات کاری کنیم. اگه می خوای دیگران رو آگاه کنی همه آگاهی دارن ولی کاری نمی تونن بکنن چون عده ای از زیر بار مسئولیت فرار می کنن و ما نمی تونیم این رو تعمیم بدیم به کل جامعه.

درباره پول نفت هم جوابی ندارم چون حرفت حقه و از قدیم گفتن "حرف حق(حساب)، جواب نداره". یه عده ای دارن استفاده می کنن در حالی که این برای همه مردمه نه عده ای خاص

به جای فکر کردن درباره این مسائل که همش ارژی منفی در آدم ایجاد می کنه و کاری هم نمی شه کرد برو یک مهارتی یاد بگیر که باهاش بتونی کسب درآمد کنی یا اگه کار می کنی اصلا به این مسائل فکر نکن و حداقل از زندگی لذت ببر