سلام
مي خوام يخچال فريزر بخرم.بين دو مدل B2014PW و BF-214PW الجي موندم. نمي دونم کدومش بهتره کسي تجربه اين دو مدل رو داره.
بدنش زنگ نميزنه؟ صدا و مصرف برق موتورش چطور؟در کل راضي هستين؟
لطفا کمک کنید.
سلام
مي خوام يخچال فريزر بخرم.بين دو مدل B2014PW و BF-214PW الجي موندم. نمي دونم کدومش بهتره کسي تجربه اين دو مدل رو داره.
بدنش زنگ نميزنه؟ صدا و مصرف برق موتورش چطور؟در کل راضي هستين؟
لطفا کمک کنید.
|
مصرف انرژی BF-214PW هست A++ و مدل B2014PW هست A+ بنابراین مدل BF-214PW کم مصرف ترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط سمیرا ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل BF-214PT دستگیره هاش مخفیه ولی مدل B2014PW دستگیره داره
در مورد اینکه این یخچال ها صدا می دن یا نه فقط می تونم بگم که تا اونجایی که من بررسی کردم فقط یخچال های ایرانی صدا می دن و یخچال های خارجی مخصوصا ال جی کم صدا و در مدل های گرونتر که من از نزدیک دیدم کاملا بی صدا هستن به طوری که آدم نمی فهمه که یخچال روشنه
در مورد رنگ یخچال هم باید بگم که بازهم متاسفانه رنگ یخچال های ایرانیه که خود به خود می ریزه و یخچال های خارجی رنگشون به خودی خود نمی ریزه
چون خصوصیات کاملشون رو نزده که مثلا صدای تولیدیشون چند دسیبله نمی شه از غیب حساب کرد شما باید به ال جی و گلدیران زنگ بزنی و اون مشخصات دلخواه رو بپرسی و همچنین بری توی یک فروشگاه هر دو یخچال رو از نزدیک ببینی هم ظاهر و هم داخل و هم طرز باز و بسته شدنش رو نگاه کنی
اونجا به خریدارن کاتالوگ محصولات رو هم می دن که خصوصیات کاملشون رو نوشته و بهتر می تونی مقایسه کنی
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 17-08-16 انجام شده است
در کل مدلBF-214PW بهتره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks