سلام رفیق خیلی ممنون که پاسخ دادی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ripek برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش خودم هم همین نظرات و عقاید رو دارم.
ولی هر جی فکر میکنم از بین این دو راه علمی کاربردی به صرف تره و ریسکش هم کمتره. تنها مشکلی که میمونه اینه که من به آموزشون مثل دولتی اعتماد ندارم ولی دوستان میگن که اتفاقا خیلی هم خوبه یعنی حداقل از پیام نور بهتره.
به نظر تو راهی وجود نداره که بعد از قبول شدن و رفتن در دانشگاه علمی کاربردی بتونم اگه کنکور 90 هم قبول شدم برم؟فکر کن شاید راهی وجود داشته باشه؟
یکی از راه هایی که قبلا به ذهن خودم رسیده بود این بود که برم درجه داری نیرو انتظامی شرکت کنم به صورت 5 ساله که هم پول پس انداز کنم و هم سربازیم رو بگذرونم ولی سبک سنگین که کردم یدم نه به درسم میرسم نه به کارام و بی خیال شدم.
الان تو نت با طرح سرباز صنعت یا کارمندی به جای سربازی برخورد کردم که خیلی جالب و خوب بود ولی هیچ کس توضیح نداده بود و فقط یه سی دی بود که باید میخریدی.شم اطلاعی در این مورد ندارین که بشه من این طرحی برم تا هم حقوق داشته باشم هم کار داشته باشم هم درسم رو بخونم و هم سربازیم رو بگذرونم؟

Bookmarks