ripek (19-12-10)
سلام خدمت تمامی دوستان گل گلاب دوستان ازتون خواهش میکنم که سریع جواب بدین چون من به دلیل این مشکلات هنوز کنکور رو ثبت نام نکردم و تا 28 بیشتر وقت نیست ازتون خواهش میکنم جواب بدین تا من نتیجم رو تا آخر فردا بگیرم و اگه دیدم فایده ای نداشت برم یه مشاوره حضوری دیگه البته اگه وقتش و آدمش بود.
لازم به ذکره که من الان در پیش دانشگاهی رشته تجربی و در بزرگسالان و 5 درس از دروس 1 و 2 پیش دانشگاهی تجدید دارم و درسم تقریبا ضعیفه معدل کل سه سال 12.76 و معدل کتبی سوم زیر 10 و معدل پیش هم که هنوز معلوم نیست قشنگ.
مورد دیگه هم این که من برادر شهید هم هستم.
مورد دیگه اینه که من به ترتیب به رشته هایی در مورد رایانه از جمله IT و مهندسی نرم افزار و مشابه این ها علاقه شدید و تخصص و تجربه هم دارم. بعد از اون کمکی به رشته خودم یعنی تجربی و بعد رشته های عرفانی مثل الهیات و ... علاقه دارم البته خیلی کم و ناچیز.
این مقدمه رو اول بخونید:
قبل از اين که برم سر اول هدف اصلي خودم رو بگم. من ميخوام بيشتر از اين عقب نيفتم چون تا حالا 2 سال عقب افتادم برا همين ميخوام از الان تا کنکور 90 رو که 5 ماه مونده همزمان رشته آی تی بخونم(در علمی کاربردی البته در صورت قبولی در آزمون یک ماه دیگه اش) و کنکور رو هم بخونم.(همون طور که خودتون میدونید اگه من فقط متکی به کنکور 90 باشم 5 ماه دیگه باید کنکور بدم و خودم رو آماده کنم تازه گیرم یه رشته خوب قبول شدم تا برج 7 سال 90 باید صبر کنم که وارد دانشگاه بشم ولی این جوری که علمی کاربردی برم تا اون موقع یک ترم می گذره و اگه رشته دلخواهی قبول شدم تطبیق واحد میدم و میرم اون رشته رو ادامه میدم).
خوب من اول رفتم مشاوره حظوری و مشاور به من گفت که تو نمیتونی این کار رو بکنی یعنی علمی کاربردی دانشجو بشی و اگه کنکور 90 رشته خوبی یا جایی قبول شدی بری چون دانشجوی انصرافی حساب میشی و نمیزارن کنکور سراری 90 اکه دانشگاه قبول شدی بری.
خوب حالا واقعا موندم چه کار کنم و به این نتیجه رسیدم که نمیشه من همزمان علمی کاربردی شرکت کنم و بعدا کنکور 90 بدم چون دانشجوی انصرافی به حساب میام.اصلا این درسته؟چه آری چه خیر شما به شرایط من بنگرید(در مقدمه ای که گفتم و شرایط زیر) و بگید به نظر شما چه کار کنم بهتره.؟
مشکل دیگه هم سربازیم هست که قبلا در موردش صحبت کردم ولی خوب دوباره میگم. من الان به خاطر نرفتن به سربازی 5 تا درس از پیش دانشگاهی رو گذاشتم چون اگه قبول می شدم مشمول هستم و باید می رفتم سربازی لازم به ذکره که من پدرم یک سال و نیم شده فوت کرده و مادرم 67 سال سن دارند و یک برادر بزرگتر که سهمیه شهید استفاده کرده و 2 تا خواهر هم دارم و خودمم متولد 8/6/89 ام.
حالا اگه من این 5 درس پیش دانشگاهی رو قبول بشم و اگه علمی کاربردی قبول هم بشم از نظر سربازی و کنکور سراسری تا زمان مربوطش(چون من برج 11 اگه قبول بشم میرم دانشگاه علمی کاربردی)چه طور میشه؟
و اگه دروس رو قبول شدم و علمی کاربردی قبول نشدم چی؟
و اگه کلا دروس رو قبول نشدم؟یا بهتر بگم به نظر شما لازمه که من مثل قبل از عمد این دروس رو برای فرار موقت از سربازی بزارم؟
حالا با توجه به این شرایط برام سه راه میمونه:
1.علمی کاربردی برم و کنکور 90 رو بی خیال بشم یا هم فقط فرمالیته شرکت کنم و اگه راهی هم در بین پیدا شد که بتونم کاری کنم که انصرافی به حساب نیام یا اگه قبول کردند تطبیق واحد یا انصراف بدم.
2. علمی کاربردی رو بی خیال بشم و رشته خودم یعنی تجربی رو کنکور بدم و هر چی بادا باد.
3. بازم علمی کاربردی رو بی خیال بشم ولی اینبار رشته ریاضی رو کنکور بدم تا به رشته های مورد علاقه یعنی It یا مهندسی نرم افزار برسم.
4. یه مورد دیگه که خیلی فکر من رو مشغول کرده دانشگاه علوم پزشکی بقیت الله که مال سپاه هستش است که امسال در کنکور سراسری پذیرش داره و شرایط خیلی خوبی داره.
حالا بازم به نطر شما چه طوره من این رو برم تا از شر سربازی راحت بشم و هم مزایای دیگش استفاده کنم؟
خوب اگه این نشد یا کلا نظرتون در مورد دانشگاه امام صادق و دانشگاه رضوی و دانشگاه علوم قضایی چیه؟
به نظر خودم راه اول از همه ریسکش کمتره و بهتره. چون اگه علمی کاربردی قبولم نشدم سریع یکی از گزینه های 2 یا 3 رو میرم. ولی اگه دو یا سه رو انتخاب کردم و خدایی ناکرده قبول هم نشدم(کنکور90) دیگه هیچ راهی ندارم و باید تا سال دیگه صبر کنم یا برم سربازی. حالا با توجه به کلیه جهات و موارد من چه کار کنم بهتره؟
ripek (19-12-10)
|
|
سلام دوستان خواهش می کنم اگه تجربه ای چیزی دارید که به درد بخوره دریغ نکنید.
خیلی ازتون ممنون میشم.
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز
با توجه به این مطالبی که اینجا نوشتید یک چیز محرزه و اون اینه که اگه شما تا مهر 90 دانشجو نشید باید برید سربازی .
تا اون جایی که فهمیدم دوست ندارید برید سربازی یعنی هیچ آدم عاقلی دوست نداره پس باید یه کاری بکنید. آیا فکر می کنید و اطمینان دارید که می تونید اون رشته ای رو که می خواین قبول بشید؟
جواب این سوال همه چیزو مشخص می کنه.
شما یا باید از همین الان برید علمی کاربردی که اون وقت کمی هم جلو میفتید
یا اینکه وایسید تا سال دیگه پاییز که تازه اون موقع معلوم بشه که قبول شدید یا نه؟ تازه اونم رشته مورد علاقتون خواهد بود یا نه؟
دانشگاه های وابسته با سپاه و امثالهم بودجه بسیار خوبی میدن و شما هم با توجه به اینکه برادر شهید هستین فکر کنم براتون راحت تر باشه برین فقط دو تا نکته داره اول اینکه اگه اشتباه نکنم بورسیه هستین و بعدش باید براشون کار کنید که البته تو این شرایط مملکت خیلی خوبه و دوم اینکه اگر اشتباه نکنم نمی تونید از کشور خارج بشین.
حالا
فراموش نکنین که اگر تا مهر نرید دانشگاه باید برین سربازی.
پس انتخاب کنید یا علمی کاربردی یا وایسید تا مهر آینده.
در هر صورت اگر من جای شما بودم از الان به شدت می خوندم اگر علمی کاربردی میاوردم میرفتم اگرم نمیاوردم خر میزدم برا سال آینده که هر جور شده قبول بشم.
حالا انتخاب با شما.
خوب فکر کنید و توکل به خدا
موفق باشید.
سلام رفیق خیلی ممنون که پاسخ دادی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ripek برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش خودم هم همین نظرات و عقاید رو دارم.
ولی هر جی فکر میکنم از بین این دو راه علمی کاربردی به صرف تره و ریسکش هم کمتره. تنها مشکلی که میمونه اینه که من به آموزشون مثل دولتی اعتماد ندارم ولی دوستان میگن که اتفاقا خیلی هم خوبه یعنی حداقل از پیام نور بهتره.
به نظر تو راهی وجود نداره که بعد از قبول شدن و رفتن در دانشگاه علمی کاربردی بتونم اگه کنکور 90 هم قبول شدم برم؟فکر کن شاید راهی وجود داشته باشه؟
یکی از راه هایی که قبلا به ذهن خودم رسیده بود این بود که برم درجه داری نیرو انتظامی شرکت کنم به صورت 5 ساله که هم پول پس انداز کنم و هم سربازیم رو بگذرونم ولی سبک سنگین که کردم یدم نه به درسم میرسم نه به کارام و بی خیال شدم.
الان تو نت با طرح سرباز صنعت یا کارمندی به جای سربازی برخورد کردم که خیلی جالب و خوب بود ولی هیچ کس توضیح نداده بود و فقط یه سی دی بود که باید میخریدی.شم اطلاعی در این مورد ندارین که بشه من این طرحی برم تا هم حقوق داشته باشم هم کار داشته باشم هم درسم رو بخونم و هم سربازیم رو بگذرونم؟
ripek (20-12-10)
کاربر شهرسختافزار
خواهش می کنم دوست عزیزبه نظر تو راهی وجود نداره که بعد از قبول شدن و رفتن در دانشگاه علمی کاربردی بتونم اگه کنکور 90 هم قبول شدم برم؟فکر کن شاید راهی وجود داشته باشه؟
متاسفانه هیچ تبصره و دررویی وجود نداره
بین اموزش دولتی و علمی کاربردی و پیام نور و آزاد زیاد توفیری نیست. ما دانشگاه تهرانمون تو دنیا 300 ام هم نیست.
من بودم میرفتم علمی کاربردی
اینا همش برای دوره تحصیله فردا بری سر کار هیشکی نمی پرسه کدوم دانشگاه بودی می پرسن چی بلدی؟ .
حالا انتخاب با خودتونه.
سلامی دوباره و تشکر دوباره.
میخواستم بدونم کلا فرق دانشگاه علمی کابردی در رشته آی تی با دانشگاه دولتی همین شهر خودمون چیه؟به جز شهریه.
علمی کاربردی پیش دانشگاهی احتیاج نداره؟من فقط برا مجکم کاری و این که خیالم راحت بشه از پیش دانشگاهی و برا کنکور 90 هم خیالم راحت تر باشه این ها رو دارم پاس می کنم ولی اگه خدایی ناکرده علمی کاربردی هم به هر دلیلی قبول نشدم باید یکی دو تا تجدید داشته باشم وگرنه بازم مشکل سربازی برام پیش میاد.اینم یه مشکلیه آخه.
یه سوال دیگه جون من اگه تو جا من میبودی چه کار میکردی؟با توجه به تجربه های که به دست آوردی!
ripek (23-12-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
علیک سلام
باور کن هیچ فرق آنچنانی نداره چون سر فصل دروس همینه فقط ممکنه منابع فرق بکنه یا تعداد جلسات.
در مورد پیش دانشگاهی شرمندتم چون نمی دونم
بدون شک اگه علمی کاربردی میاوردم بدون معطلی میرفتم.
سلامی دوباره.
یکی از دوستانم گفت که لازم نیست اگه رشته مشابه قبول شی انصراف بدی بلکه از علمی کاربردی به دانشگاهی که قبول بشی انتقالت میدهند.همچنین چیزی هست یا امکان داره؟
یک مشکل دیگه هم وجود داره این که تا آزمون علمی کاربردی 14 روز باقی مونده و من فرصت نکردم چیزی بخونم در همین بین به طور پراکنده 5 درسی رو که ذکر کردم که هم سخت و نهایی هم هستند وجود دارند که واقعا خوندن برام مشکل میشه.
از یک طرف این دروس اگه پاس بشند به نفعمه یعنی خیالم در مورد پیش دانشگاهیم راحت میشه و اینکه اگه علمی کاربردی هم چنین مدرکی لازم داشت میتونم ارئه بدم.و از از طرف دیگه تو این وقت کم و کتاب های زیاد موندم کدوما رو بخونم و کی بخونم.
با این که آزمون علمی کاربردی زیاد سخت نیست ولی بالاخره باید خوند دیگه.در این مورد نظر شما چیه؟
کاربر شهرسختافزار
گرامییکی از دوستانم گفت که لازم نیست اگه رشته مشابه قبول شی انصراف بدی بلکه از علمی کاربردی به دانشگاهی که قبول بشی انتقالت میدهند.همچنین چیزی هست یا امکان داره؟
متاسفانه من در این مورد اطلاعی ندارم
دوست عزیز اگه این درسا رو پاس کردی و علمی کاربردی نیاوردی اون وقت اگه اشتباه نکنم باید سال آینده بری سربازی درسته؟
خوب باید یا درسا رو پاس کنی و (با عرض معذرت) خر بزنی برای کنکور خرداد یا اینکه اطمینان به نفس بالایی داری و در کنار قبولی درسا علمی کاربردی هم میاری که اونوقت باید به ما شیرینی بدی چون واقعا کار شاقیه که تو این مدت هم درسا رو پاس کنی و هم دانشگاه قبول بشی.
تصمیم با خودت
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks