والا من تاحالا کارم خدا رو شکر به گارانتی نیوفتادهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته یخچالمون یه مشگل کوچیکی پیدا کرده ولی من با یه خورده خلاقیت اون مشکل رو حل کردم مشکم برا توضیح میدم چی بوده
ببیت تو سیستم یخچالهای بدون برفک که اکثرا پشت یخچال هم بستس و مثل اون قدیمیا سیم و لوله و... نیمیبینی اون رادیاتور خنک کننده تو دیواره ها و پشت پخش شدن
ایینا یه سیستمی دارن برای یخ زدایی لوله ها و ... که یه سنسور داره اون سنسور به مشگل میخوره لوله هایی که هوای سرد رو میدمه تو یخچال یخ میزنه و یخچال فقط خنک نمیکنه ولی فریزر بی مشکل کار میکنه
زنگ زدم نمایندگی اومد گفت این مشگل طبیعیه ! م زیاد دیدیم یا باید سنسور رو براتون عوض کنم که میشه 100 تومن یا براتون جا به جاش میکنم که میشه 50 تومن ولی الان سنسور همراهم نیست تموم کردم
منم گفتم نه میخوام عوض کنم گفت پس دوباره با نمایندگی تماس بگیر و اعلام خرابی کن
من شب نشستم یکمی فکر کردم و گفتم وقتی سنسور قطع نمیکنه و لوله یخ میزنه یعنی اینکه خود سنسور هم که رو لولس شاید یخ بزنه و نتونه خوب عمل کنه طرف وقتی گفته جابجاش میکنم درست میشه دلیلش هم یخ زدگی سنسور بوده به نظر من
حالا من یخچال رو کامل خاموش کردم و درش رو باز گذاشتم 24 ساعت روشن نکردم و دیدم تو کف یخپال تو جا میوه ای خیلی آب جمع شده فهمیدم علت یخزدگی آب رو
معمولا هر 6 ماه تا 8 ماه اینکار رو میکنم
به همین خاطر از یخچال سامسونگ زیاد دل خوشی ندارم البته نمیشه این مشگل رو به همه یخچاالها بسط داد ولی خوب .....
امرسان هم یخچالهای خیلی خوبی داره کلا یخچال کمپرسورش مهمه که امرسان کمپرسورش ال جی هست :)
ولی از ماشین ال جی کاملا راضیم و تا حالا اصلا اذیتم نکرده :)

.gif)

Bookmarks