لطفا منطقی صحبت کنید مطمین باشین هیچ کس بیشتر از علی دایی تیم ملیو دوست نداره کدوم بازیکن از جونش میگذره که برای تیم ملیش بازی کنه یادتون رفته طحالش پاره شده بود بازی میکرد سرش شکسته بود بازی میکرد اون هیچ وقت مثل بازیکن کم ارزشی مثل کریمی و هشمیان نبود ه فقط ناز میکنن تا بیان ه تیم ملی بازی کنن حتی اگه با دایی مشکل داشتن باید به خاطر مردم میومدن پس بدون شک اونا مسایل شخصیو به مردم و تیم ملی ترجیح میدن منم اگه جای علی دایی بودم طاقت دیدنه یه لحظشونم نداشتم ببینید علی کریمی و هاشمیان در اوخری که تو تیم ملی بودن چیکار کردن برای تیم اونا خیلی بی انگیزه بودن و به جز از دست دادن توپ کاری نمیکردن علی دایی خواست با دعوت نکرنشون انگیزه ایجاد کنه برشون و اگه کریمی الان تو پیروزیه و خوب بازی میکنه مطمین باشین فقط به خاطر علی داییه مهدوی کیا واقعا مصدوم بوده ولی الان که سالمه و علی دایی میدونه اون یکی از با غیرت ترین باریکنای ما هست حتی اگه باهاشم مشکل داشته ولی دعوتش کرده اونم با اومدنش تعصبشو نشون داد و همین کافیه من شخصا علی کریمی و هاشمیانو نمیپسندم فقط به خاطر بی انظاتیشون و بی غیرتیشون اون هاشمیان که دیگه شورشو در اورده اگه بگه من نمیام کلا سنگینتره حالا قانع شدین که حق با کیه؟آیا حق با علی دایی نیست؟اینم که میگین علی دایی ریییس فدراسیونه درست نیست با فرض اینکه اینطورم باشه خوب یه چیزه طبیعیه آدمی با اون همه افتخار و ابهت و تحصیلکرده معلومه حرفش خریدار داره شما استاد دانشگاهو بیشتر تحویل میگیرین یا که معلم کودکستان؟من با دلیل صحبت کردم لطفا شما هم اگه نظری دارین با دلیل بگین نه هر کسی هر چی دلش خواست بیاد بگه و مطمین باشین تیم به جام جهانی میره هر کی علی داییو بشناسه اینو میتونه بفهمه که چرا حتما میریم جام جهانی کافیه کمی صبر کنید یا علی موفق باشین

Bookmarks