درود فراوان
یک توضیح سریع بخوام بدم اینه که سرمایه گذاری انجام شده، چون خودم مجوز ندارم با یک ترخیص کننده ی قراره مذاکره کنم که اینم در هر صورت انجام میشه، مشکلی که هست اینه تامین کننده تو امارات نمیشناسم، چطور میتونم اون سمت کسی رو پیدا کنم ؟؟
درود فراوان
یک توضیح سریع بخوام بدم اینه که سرمایه گذاری انجام شده، چون خودم مجوز ندارم با یک ترخیص کننده ی قراره مذاکره کنم که اینم در هر صورت انجام میشه، مشکلی که هست اینه تامین کننده تو امارات نمیشناسم، چطور میتونم اون سمت کسی رو پیدا کنم ؟؟
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
|
سلام آیدی تلگرامتون رو برام بفرستید، چندین گروه شبکه دارم. اونجا چند نفر واردکننده هم هستند ظاهرا . شاید اونجا زودتر به جواب برسیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad.A 88 (21-07-22)
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad7966 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از شما
اینم ای دی تلگرام : Raha_IT_IT@
آخرین ویرایش توسط Mehrdad.A 88 در تاریخ 20-07-22 انجام شده است
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
mohammad7966 (20-07-22)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks