این داوری درستی نیست که یک گرافیست نظر بده. اواتر چیزیه که همه میبینن و باید به دل همه بشینه نه مدیران گرافیک. و اینکه با فتوشاپه یا کورل اهمیتی نداره. پس لطفا در انتخاب داوران تجدید نظر کنید(من نمیخام داور باشم)
کاربر شهرسختافزار
حق آب و گل داره
|
|
برای من چطوره .......؟
به نظر من براي شما يه آواتار حرفه اي هست . البته اين نظر من هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saman-Tci برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
| آپلود سنتر عكس | قوانين انجمن | شهرسخت افزار|
Saman-Tci (12-08-07)
कभी हार
من نگفتم فقط گرافیست ها داور باشند !
در کل موافقید با طرحی که گفتم ؟
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
به نظر منم اواتارتون به Usereton میخوره .......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SECURITY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Security (12-08-07)
عضو VIP شهر سختافزار
به نظر من گرافیک میتونه 50 درصد رو آواتار تاثیر داشته باشه و 50 درصدش هم انتخاب خود فرد باسه یک آواتار هست که بتونه
یک تصویری از خودش به نمایش بگذاره تا بقیه افراد یک ذهنیت از اون فرد و یا نام کاربری بتونن داشته باشن
در کل هر کسی میتونه در مورد آواتار دیگران نظر بده حالا میتونه یک گرافیست باشه میتونه یک فرد عادی باشه
امیدوارم در هر صورت تاپیک بتونه به یک نتیجه و جمع بندی برسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
مهدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من با مرورگي ركه دارم ميتونم بگم مال كي با فوتوشاپ درست شده
چون وقتي پراپرتيز ميگيري مينويسه:
Orientation of image: 1
File change date and time: 2007:08:06 09:56:57
Software used: Adobe Photoshop CS Windows
كساني كه از فوتوشاپ در هنگام ساخت آواتر استفاده كردن:
H O J J A T
SECURITY
Mehdi_MaX
يكي نظرشو در مورد منم بگه
البته آواتر من هيچ ربطي به مجيد آنلاين نداره و فقط با فوتوشاپ درستش كردم (عشقي)
اگه آواترم خوب نيست اينو بذارم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط hOjjAt_PcNeTwOrK در تاریخ 12-08-07 انجام شده است
|
|
دوستان پس آواتار منو چی میگین آواتار من حاصل بافت های هنری آتش توسط استادان بزرگ هست و همینطور عکسی که روی این بافت های زیبا قراردادم که توسط گرافیست های بسیار بسیار ماهر درست شده و حس رنج و سختی و امید رو به وجود میاره به نظرتون مال من بهترین نیست؟
(البته هر چی گفتم چرت و پرت بود ببخشید به خاطر اسپمر بازی!)
ممنون
میلاد
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
حق آب و گل داره
کشتی مارو فهمیدیم فوتوشاپه. کاری که انجام میدی شق القمر نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H O J J A T برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks