F A R I D (04-08-07)
به نظر شما دوستان قشنگ تصوير شخصي را چه كسي داره بگرديد پيداش كنيد؟ !!
F A R I D (04-08-07)
|
|
کاربر شهرسختافزار
باید بچه ها یکی یکی بیان تا آواتارشون دیده بشه
در آخر میشه بهترینها و قشنگترینها رو انتخاب کرد و بین شون یه نظرسنجی راه انداخت
تاپیک خوبیه
कभी हार
دوستان عزیز این تاپیک در بعضی از موارد می تونه درست باشه ! چون علاقه ای و سلیقه ای هست ...
فعلا سه تا آواتار داریم بنده - فرید عزیز- حامد جان...
موفق باشید
شهریار
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر افتخاری انجمن
آواتار من چطوره ؟!!!
قبلیم هم قشنگ بود ... !
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
عضو VIP شهر سختافزار
من دیگه هیچی نمیگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر میکنم آواتورم بتونه یکی از گزینه های نظرسنجی باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر با شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب جالبه!!!! نه؟؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما میخواستیم از درختا کاغذ و قلم بسازیم
بنویسیم تا بمونیم پشت سایه جون نبازیم
آینه ها اونجا نبودن تا ببینیم که چه زشتیم
رو درخت با نوک خنجر زنده باد درخت نوشتیم
|
|
حق آب و گل داره
مال من بهترینه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مال خودم!!!!
عکس ولدمورت عزیز!!!!:دی
کاربر افتخاری انجمن
مال من قشنگ تره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
مدیر سابق انجمن
تابلو که مال من قشنگترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این که دیگه نظر سنجی نمیخادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks