سلام دوستان
نمیدونم محل مناسب و عنوان مناسبی انتخاب کردم یا نه ، این موردی که پیش اومد رو مینویسم که دیگر دوستان درجریان باشند بعضی وقتها خوبه که قبلش شرط کنیم تا راه دیگه نزاریم برای فروشنده
بنده هفته ی قبل یک عدد فن برای لپ تاپ از این شرکت خرید کردم ، قبل از خرید عکس فن مورد نظر با مارک سانون رو ایمیل کردم تا از موجود بودن این فن مطمعن شم (عکسی که برای این لپ تاپ گذاشتن مارک دیگه ای بود) حتی بعد از سفارش هم شماره سفارش رو دوباره فرستادم تا تاکیدی باشه ، وقتی که فن دستم رسید دیدم مدل دیگه ای از سانون هست و ایمیل زدم که فنی که من میخواستم نیست ، بعد از تماسی که با من گرفتند و دوباره توضیح دادم این سوال رو پرسیدند که این فن هم روی لپ تاپ کار میکنه بنده هم جواب دادم که بله فقط مدل متفاوتی هست گفتند چون روی لپ تاپ کار میکنه پس درسته و نمیتونید برگشت بزنید که هزینه ی ارسال و دریافت رو هم خودشون متقبل بشوند... اگه برگشت بزنم 9 ارسال 9 دریافت به عهده ی من هست که کلا فن 28 قیمتشه... بنده باید متضرر شم به دلیل اینکه این شرکت اشتباه ارسال کرده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نکته ی جالب هم این بود گفتند کار میکنه که لپ تاپ بفرستید خودمون میزاریم روش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مثل اینه فن مثلا v10 کولر مستر رو بخوام بعد یک فن دیگه از کولرمستر ارسال کنند ،، آخرش هم کار میکنه که بده ما خودمون پیچ میکنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید عکس هر دو فن رو گذاشتم کنار هم عکس گرفتن براشون فرستادم گفتم از چند متری مدل متفاوت این دو از هم قابل تشخیصه اخرش هم در همون پیام ایمیل ازشون برای پیگیری که تماس گرفتند تشکر کردم ، که فک میکنم برای تشکر بود که دیگه جواب نمیدهند
درسته که مشخصه حق با منه اما اگه شرط کرده بودم که اگه یک مدل دیگه بفرستید برگشت میزنم با هزینه ی خودتون ،دیگه این جمله ی بالا رو نمیشنیدم
ببخشید که طولانی شد انشاالله از این اتفاقات براتون نیافته حواستون بیشتر باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks