ممنون ساسان خان ولي اين youtube بزاي من باز نمي شه جاي ديگه اي امكان داره up كنين مرسي.....
SSA Super V.I.P
سلام دوستان ، فیلم پرتاب کاوشکر ابرانی به فشا رو ابنجا میزارم ، ببینید و لذت ببرید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدکد:http://www.youtube.com/watch?v=zMfnPdqNHLI
من به شخصه تحت تاثیر قرار گرفتم .
آخرین ویرایش توسط sAsAn.K در تاریخ 05-02-08 انجام شده است
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون ساسان خان ولي اين youtube بزاي من باز نمي شه جاي ديگه اي امكان داره up كنين مرسي.....
این لینک همین مطلب ولی برای کسایی که آدرس ساسان جان براشون باز نمیشود و یا فیلتر است
اینجا کلیک کنید
SSA Super V.I.P
I M A N جان من توی Google Video هم آپلود کردم .
اگه باز نشد خودت یدونه سایت Online Video بگو تا آپ کنم .
ضمنا John Cena رو عشق است !!! Randy Orton کیلویی چند !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
کد:http://video.google.com/videoplay?docid=1260208641661887231&hl=en
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
कभी हार
ممنون .
واقعا افتخار آميز است .
به اميد موفقيت هاي بعدي جوانان كشورمون .
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
خیلی خوبه
دیگه یواش یواش از نظر عکسهای ماهواره ای و جی پی اس و ..... راحت میشیم
the first & the best isSony
Ericsson
|
|
SSA Super V.I.P
خدا کنه Gps فعال شه !
کسانی که یوتوبی براشون فیلتر هست آدرس رو دقیقا به شکل زیر در آدرس بار خود تایپ کنند :
در ضمن از مهراد عزیز مثل همیشه به خاطر ارسال عالیشون تشکر میکنم .
آخرین ویرایش توسط Security در تاریخ 06-02-08 انجام شده است
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
| آپلود سنتر عكس | قوانين انجمن | شهرسخت افزار|
SSA Super V.I.P
سعید جان مهراد توی این تاپیک پست نداده ها !
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks