سرویس بهداشتی محل نگهداری مواد غذایی در رستوران شد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ در تصویر زیر که در فضای مجازی دست به دست می شود عکسی از سرویس بهداشتی یکی از غذاخوری ها منتشر شده که محل نگهداری مواد غذایی است. آیا وقت آن نرسیده که بیشتر نظارت کنیم؟
آخرین ویرایش توسط iranch در تاریخ 01-08-16 انجام شده است
|
یه سوال اگه کسی خواست دستشویی بره باید توصف منتظر بمونه یا اینجوری پاره پوره میشه یا ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (31-07-16), Haswell (02-08-16), tik tak (02-08-16)
به نظر من این خبر دروغه چون من چند مورد از این نوع خبرها از همین رسانه خوندم البته مطمئنا در رستوران های بین راهی بهداشت رعایت نمی شه مخصوصا اگه از رستوران های نامعتبری که مورد تایید وزارت بهداشت نیستن غذا تهیه کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا می گم این خبر دروغه چون شما فکر کن کسانی که این مرغ رو بخورن صد در صد دچار مسمومیت و راهی بیمارستان می شن و چون تعدادشون کم نیست اگه شکایت کنن فکر کن چه خسارتی به اینا وارد می شه بعد اینا نمی رن نهایتا 1 میلیون هزینه کنن برای مکان شستن مرغ ها
اینا برای اینکه بار رو از رو دوش خودشون بر دارن میان این خبرها رو منتشر می کنن تا فردا اگه کسی تو جاده بر اثر خوردن غذا مسموم شد بگن ما که گفته بودیم بین راه غذا نخورین خودتون گوش نکردین
حالا شما می گی چرا نمی رن بازرسی کنن ؟
چون اگه واقعا بخوان رستوران هایی که بهداشت رو بر اساس اصول وزارت بهداشت رعایت نمی کنن رو ببندن تقریبا 90 درصد رستوران های بین راهی رو باید ببندن در این صورت فکر کن اولا چقدر انسان بیکار می شن که زن و بچه دارن و چه آسیبی از این نظر وارد می شه و دوم اینکه می دونی چقدر مالیات از اینا می گیرن اگه همه رو ببندن مالیات رو از کی بگیرن شما ندیدی که توی همین جاده چالوس یه پرس غذا رو چند برابر حساب می کنن همش که تو جیب خودشون نمی ره باید مالیات بدن هر از گاهی هم وزارت بهداشت جریمشون می کنه تا پول بگیره اما رستوران رو تعطیل نمی کنن میذارن باز باشه چون محل کاسبی خودشون هم هست
همچنین به نظر من این خبرها جاش توی انجمن سخت افزار نیست و اصلا ربطی نداره با توجه به اینکه مردم به انواع تکنولوژی های روز دسترسی دارن همه می دونن
من متوجه نشدم که این جمله رو به کی می گی چون ما که تو این مملکت کاره ای نیستیم شما باید متنی تهیه کنی در این رابطه و ارسال کنی برای یکی از خبرگزاری های آنلاین یا یکی از روزنامه ها تا حرفت به گوش مسئولین برسه اینا رو شما به ما بگی ما که کاری نمی تونیم بکنیمآیا وقت آن نرسیده که بیشتر نظارت کنیم؟
من خودم هزار بار از این رستوران های جاده چالوس غذا خوردم تا حالا مسموم نشدم چون هم رستوران های معتبر رو می شناسم و هم اینکه برنامه ریزی می کنم طوری که مثلا موقع ناهار به کدوم رستوران برسم و توی ترافیک هم نمی رم که مجبور بشم از رستوران های نامعتبر غذا تهیه کنم
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 31-07-16 انجام شده است
باید اونی که قبل همه رفته دستشویی رو پیدا کرد اعدامش کرد مرتیکه انقدر لفتش داده که این زبون بسته ها پشت در مردند.
دامپزشکی استان تهران طی اطلاعیهای اعلام کرد: تصاویر مربوط به مرغهای قطعهبندی شده در مجاورت سرویس بهداشتی مربوط به رستوران میان راهی نیست و این اتفاق در شهرری رخ داده است.
به گزارش مهر، درپی انتشار تصاویری از مرغهای قطعه بندی شده در مجاورت سرویس بهداشتی در فضای مجازی؛ روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران به منظور تنویر افکار عمومی اطلاعیهای را درباره این موضوع صادر کرد که متن آن به شرح ذیل است:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
۱-تصاویر منتشر شده در فضای مجازی مربوط به رستوران میان راهی و یا مرکز عرضه فرآوردههای خام دامی نیست؛ بلکه این اتفاق دریک گلخانه متروکه در شهرستان ری اتفاق افتاده است؛ ضمن اینکه بر اساس گزارشات مردمی و با همکاری دستگاه قضایی و نیروی انتظامی، این محموله توسط دامپزشکی شهرستان ری ضبط و معدوم شده است.
۲- وزن محموله ۱۶۶۰ کیلوگرم بوده که بهصورت غیربهداشتی توسط افراد سودجو انجمادزدایی و قطعه بندی شده بود؛ در این رابطه دو نفر از صاحبان مرغها دستگیرشده اند و به مجازات خواهند رسید.
۳- مکان مورد نظر با صدور حکم قضایی پلمب گردیده است.
۴- در پایان ضمن تشکر از مردم به دلیل گزارش دادن این موضوع از آنان درخواست میشود در صورت مشاهده هرگونه موارد تخلف در زمینه فراوری، عرضه و توزیع فراوردههای خام دامی به سامانه ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان تهران و یا ادارات دامپزشکی شهرستانها اطلاع دهند.
والا من هیچوقت نفهمیدم چرا توی این مملکت گل و بلبل همیشه یقه ی یک آفتابه دزد رو میگیرن و بعدم همه چی فراموش میشه تا فاجعه ی فرهنگی بعدی و آسیب شناسی هیچ مفهومی نداره برای ما . نکنه واقعا ژن های ما اینقدر کودن و احمق هستن که باعث شدن اینجوری باشیم؟
الان همه جای مملکت همینه و با اطمینان و از روی تجربه عرض می کنم %98 کل مردم چه درس خوانده چه نخوانده هیچ درک دقیقی از بهداشت ندارن . اون بیسواد دیگه جای خود. از کجا بفهمه میکروب و تخم انگل و این چیزا چقدر خطرناکه؟ توی شکم مادر که بهش یاد ندادن. تلویزیون مملکت هم که فقط دورهمی و فوتبال و مرگ بر اسراییل و از این مزخرفات
شمای مهندس کامپیوتر چند بار رفتی دستشویی، حتی نه، اصلا رفتی آب بخوری و برگشتی و بدون اینکه دستت رو با صابون بشوری برگشتی پشت صفحه کلید؟ من n بار دیدم! به آقای مهندس گفتم دست به دستگاه من حق نداری بزنی تا برگردی دستت رو با صابون بشوری . شاید بهش برخورده، من چکار کنم که فرهنگ منحط تعارف و رودربایستی در این ملت یکی از افتخاراتشونه؟ توی یوتیوب ویدئوهای کرمهای آسکاریس که 20 تا 20 تا دارن از روده ی طرف درمیارن رو نشونش دادم آقای مهندس میگه اه اه اینا چیه حالم بهم خورد چطوری رفتن توی شکمش . خبر نداره شکم خودش دو برابر اون رو داره و هر بار که دستش رو به کلید برق یا خودکار من میزنه چندتایی تخم اون انگلهای روده ای رو هم برای من یادگاری میذاره و منم که بهمین سادگی آلوده شدم خانواده ام و اونام n نفر دیگه رو مبتلا می کنیم همینجوری و خبر نداریم بلکه ککمون هم نمی گزه. این از تحصیلکرده ی مملکت . از آقای مهندس مملکت . از عوام چه توقع؟ اگر اینکارایی که در این دست تصاویر می بینیم انجام ندن باید تعجب کنیم.
اینهمه تحقیقات نشون داده گوشی و صفحه کلید از سرامیک توالت هم آلوده تره . از این گوش اومده از اون یکی پریده بیرون . چون آموزش های بصری بعدی پشتش نیست. پسرهای 10 و 14 سالم رو اونقدر قبل از نشستن پشت کامپیوتر و بازی هر مرتبه مجبور کردم دستاشون رو بشورن که دیگه شرطی شدن. تا حدی خاطرم از خانوادم جمع هست ولی جامعه رو چکار کنیم؟
اول صدا و سیما رو باید گل بگیرن که عامل همه ی بدبختیهای فرهنگی ماست روزی چند مرتبه باید کلیپهای آموزشی و جذاب و موثر برای آموزش روشهای متنوع و متفاوت صرفه جویی آب، شیوه های رعایت بهداشت، توقف در یک متری پشت خط وقتی عابری داره رد میشه، شیوه ی آهسته با هم صحبت کردن با هم، و و و ... آموزش بده، ولی اینکارو نمیکنه چون 37 ساله براش چیزای دیگه در اولویته و باید خود وزارتخانه ها زحمت ساخت کلیپهای آموزشی رو بکشن پول هم بدن تا شاید پخشش کنه . این از دغدغه ی فرهنگ ملی رسانه ی به اصطلاح ملی این کشور
بعد از صدا و سیما هم باید برن سر وقت دانشگاه و آموزش و پرورش و مدارس و اون سهم %98 که اول حرفم گفتم رو بریزن بیرون و اون اقلیت 2% باقیمانده که دغدغه ی فرهنگ دارن نه دغدغه ی نان شب، همونا که از روی عشق آمدن نسل آینده رو تربیت کنن نه به نیت فرار از سربازی، جزوه گویی و از بر کردن الفاظ رو یاد نمیدن بلکه پیاده کردن عملی معلومات در زندگی رو یاد میدن اونا رو برسونن به %100 . شاید فرجی شد و از این دره ی عمیقی که توش گیر کردیم بیرون آمدیم
آخرین ویرایش توسط Haswell در تاریخ 02-08-16 انجام شده است
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks