به نظر من این خبر دروغه چون من چند مورد از این نوع خبرها از همین رسانه خوندم البته مطمئنا در رستوران های بین راهی بهداشت رعایت نمی شه مخصوصا اگه از رستوران های نامعتبری که مورد تایید وزارت بهداشت نیستن غذا تهیه کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا می گم این خبر دروغه چون شما فکر کن کسانی که این مرغ رو بخورن صد در صد دچار مسمومیت و راهی بیمارستان می شن و چون تعدادشون کم نیست اگه شکایت کنن فکر کن چه خسارتی به اینا وارد می شه بعد اینا نمی رن نهایتا 1 میلیون هزینه کنن برای مکان شستن مرغ ها
اینا برای اینکه بار رو از رو دوش خودشون بر دارن میان این خبرها رو منتشر می کنن تا فردا اگه کسی تو جاده بر اثر خوردن غذا مسموم شد بگن ما که گفته بودیم بین راه غذا نخورین خودتون گوش نکردین
حالا شما می گی چرا نمی رن بازرسی کنن ؟
چون اگه واقعا بخوان رستوران هایی که بهداشت رو بر اساس اصول وزارت بهداشت رعایت نمی کنن رو ببندن تقریبا 90 درصد رستوران های بین راهی رو باید ببندن در این صورت فکر کن اولا چقدر انسان بیکار می شن که زن و بچه دارن و چه آسیبی از این نظر وارد می شه و دوم اینکه می دونی چقدر مالیات از اینا می گیرن اگه همه رو ببندن مالیات رو از کی بگیرن شما ندیدی که توی همین جاده چالوس یه پرس غذا رو چند برابر حساب می کنن همش که تو جیب خودشون نمی ره باید مالیات بدن هر از گاهی هم وزارت بهداشت جریمشون می کنه تا پول بگیره اما رستوران رو تعطیل نمی کنن میذارن باز باشه چون محل کاسبی خودشون هم هست
همچنین به نظر من این خبرها جاش توی انجمن سخت افزار نیست و اصلا ربطی نداره با توجه به اینکه مردم به انواع تکنولوژی های روز دسترسی دارن همه می دونن
من متوجه نشدم که این جمله رو به کی می گی چون ما که تو این مملکت کاره ای نیستیم شما باید متنی تهیه کنی در این رابطه و ارسال کنی برای یکی از خبرگزاری های آنلاین یا یکی از روزنامه ها تا حرفت به گوش مسئولین برسه اینا رو شما به ما بگی ما که کاری نمی تونیم بکنیمآیا وقت آن نرسیده که بیشتر نظارت کنیم؟
من خودم هزار بار از این رستوران های جاده چالوس غذا خوردم تا حالا مسموم نشدم چون هم رستوران های معتبر رو می شناسم و هم اینکه برنامه ریزی می کنم طوری که مثلا موقع ناهار به کدوم رستوران برسم و توی ترافیک هم نمی رم که مجبور بشم از رستوران های نامعتبر غذا تهیه کنم

Bookmarks