D J V A H I D (05-03-10), hamedjahanbakhsh (22-02-10), Shahryar (04-03-10)
D J V A H I D (05-03-10), hamedjahanbakhsh (22-02-10), Shahryar (04-03-10)
آفا چه حالی میده ابن ubuntu و مخصوصا gnome ولی حیف که قشنگ و شیشه ای نیست..
KDE4.4 هم نصب کردم قشنگ هست ولی اصلا بایدار نیست.......هنوز یک روز نشده بود خراب شده و بالا نمیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آیا راهی داره بشه gnome رو قشنگ کرد؟
|
اتفاقا گنوم که خیلی باحالهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedjahanbakhsh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
COmpiz رو کانفیگ کردین ؟
اگر نه ویدیو زیر رو ببینید
http://youtube.com/watch?v=LGY9cwSjZsU
hamedjahanbakhsh (22-02-10)
واسه زیباتر کردن میزکار گنوم :
http://learnubuntu.wordpress.com/200...6%d8%aa%d9%88/
راستی مسابقه میذارم که کی دسکتاپش شلوغ تره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamedjahanbakhsh (22-02-10)
این برنامه ی Desktop Icon Toy واسه من اجرا نمیشه!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
این هم از دسکتاپ همه کاره منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://img.shahrsakhtafzar.com/out.p...titled3333.jpg
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
Labyrinth (04-03-10), Mahdi_Moosavi (05-03-10), Shahryar (04-03-10)
عزیز این Carl Sagan قضیه اش چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
حاجی دمت گرم !! عجب هویج در پلنگیه ! Lolبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به خودم امیدوار شدم ! Lol
وقت کردی این ویندوز رو Active کن .. Lol
.
.
....
......
bill geits (30-08-11), D J V A H I D (05-03-10), Jagvar (05-03-10), Labyrinth (05-03-10)
|
طبق محاسبات بنده شما 226 Icon روی Desktop داری :O
یه نیمچه مستند هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Agne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگه معنیش چیه؟
والا هویج لوبیا گفتین و بس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من چند بار اکتیوش کردم اما اخرین بار که تاریخ رو تغیر دادم باز پریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دیگه حالش نیست تا زمانی که ویندوز جدید بزنم.
والا تا حالا خودم نشمرده بودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Keih@n.G برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks