arven_andomil (15-01-09), bill geits (30-08-11), D J V A H I D (15-01-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی وحید جون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تا حالا کسی بهت گفته خیلی آدم رکی هستی؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( به عبارت دیگه رو دست من بلند شدی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
در مورد خلوت بودنش ، خودم اینجوری دوست دارم . دلیلی نداره برای هر برنامه شونصدتا ( به قول لیلی ) shurtcut داشته باشم. تازه اگه ببینی درایوهای کامپیوتر چه قدر مرتب هستن اون وقت چی میگی؟؟!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید [/quote]
من پس نباید دسکتاپم رو بزارم...چون من هم 4 تا آیکون دارم.
دسکتاپ پروین از مال من شلوغ تره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
arven_andomil (15-01-09), bill geits (30-08-11), D J V A H I D (15-01-09)
بی خیال آقا بهادر برای اینکه روی وحید کم بشه تو هم عکس دسکتاپت رو بزار اینجا!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
D J V A H I D (15-01-09)
و دسکتاپ بنده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا از میانبر زیاد خوشم نمیاد هم شلوغ میکنه صفحه رو و هم سرعت سیستم رو خیلی کند میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (16-01-09), D J V A H I D (15-01-09), Labyrinth (17-02-10), ravegoat (23-01-09)
امروز ميخوام دو تا دسکتاپ جديد رو براتون بذارم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولين دسکتاپ مربوط ميشه به ويندوز 7 (Version 6.1 Build 6801) که يه چيز عجيب واسه من امتياز بخش Performance است که بعضي موارد افزايش و بعضي ديگه کاهش زياد داشتند! بيش ترين افزايش در بخش گرافيک (Windows Aero) و بيش تر کاهش در بخش Ram Performance بود. (با Everest تست کردم سرعت Read&Write حدود 8000M/S بود ولي فقط 5.5 Point گرفتم!)
دومين دسکتاپ هم متعلق به Mandriva Linux 2009 هست که محيطش (GUI) بسيار زيبا است. ولي متاسفانه به دليل اين که جز ويرايش هاي KDE است رم زيادي رو ميگيره و حدود 110 Processes در حال اجراست!
با سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Windows Se7en
Mandriva Linux 2009
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید >
arven_andomil (23-01-09), Labyrinth (17-02-10)
چند تا عکس از اوبونتوی من ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط توجه داشته باشید که درایور کارت گرافیک رو نصب نکردم ! (به دلیل حجم بالای بسته های دانلود )
اگر کارت گرافیک رو نصب کنم بدون شک خیلی زیباتر میشه ! در کل به نظرم محیط اوبونتو مجیط پایداری هست !
چون شاید دوستانی باشند که تا به حال با محیط اوبونتو آشنا نشدند و نرم افزار هاشو نمی شناسن من چند تا ScreenShot از نماهای و منو هاي مختلف اوبونتو واستون میذارم ! آخرین عکس بیش تر جنبه منفی داره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا جایی که امکان داشت حجم عکس ها رو با GIMP کم کردم :
Desktop :
Control Center :
APP :
APP :
APP:
File Browser:
APP :
Ardalan (16-02-10), D J V A H I D (16-02-10)
سلام دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم دسکتاپ ما!!
http://img.shahrsakhtafzar.com/out.p...55_HoSsEiN.png
™Ali (17-02-10), D J V A H I D (16-02-10)
|
علی یکی طلبت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
KDE 4.3 RC
Windows 7
™Ali (17-02-10), bill geits (30-08-11), D J V A H I D (17-02-10), Extreme (17-02-10), Labyrinth (17-02-10), M@STER (17-02-10)
اینم از دسکتاپ بندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
::..اگر تنهاترین تنها شوم بازهم خدا هست..::
Ardalan (17-02-10)
ویندوز 7 با طعم لئوپارد و دکتر هاوس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تازه پاک سازیش کردم نصف بیشتر صفحه پر چرتو پرت بود :دی
Confessor
Of the tragedies in man
Lurking in the core of us all
The last dying call for the everlost
Brief encounters, bleeding pain
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks