سلام خدمت اساتید میخواستم بدونم عمر مفید یک کامپیوتر دکستاپ چقدر و یک مشاور داشتم من در یک سایت نویسنده هستم درامد زیادی نداره ساعتی 2660 تومن میخواستم بدونم ایا ارزش داره از نظر استحلاک و عمر قطعات؟
کاربر شهرسختافزار
سلام خدمت اساتید میخواستم بدونم عمر مفید یک کامپیوتر دکستاپ چقدر و یک مشاور داشتم من در یک سایت نویسنده هستم درامد زیادی نداره ساعتی 2660 تومن میخواستم بدونم ایا ارزش داره از نظر استحلاک و عمر قطعات؟
|
|
mehdihai (12-10-17)
کاربر شهرسختافزار
core i5 4460برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
asus h97 pro
8gb ram
green 650 gold
1tb hdd
روزی 5 ساعت البته بعدا به 8 ساعت هم میرسه
اگر خنک کننده خوب باشه برای پردازنده و کیست هم گردش هوایی خوبی داشته باشه . حداقل تا 5 سال بدون مشکل کار میکنه . اگر مشکل های اتفاقی که برای هر قطعه الکترونیک پیش میاد برای سیستمت پیش نیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdihai (12-10-17), SajjadKhati (11-10-17), sfmth (11-10-17)
کاربر شهرسختافزار
ممنونم از نظر شما ارزش داره این کار من یعنی ادامه بدم؟ ,و اینکه اگر بخوایم به ساعت تبدیل کنیم این پنج سال رو چند ساعت میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mehdihai در تاریخ 11-10-17 انجام شده است
من حدود رو شما گفتم . یک چیز میانگین و تقریبیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیشه برای قطعات الکترونیکی عمر تعیین کرد .هر چقدر از قطعات با کیفیت و خنک کننده مناسب استفاده بشه این میزان عمر بالا میرود
mehdihai (12-10-17), SajjadKhati (11-10-17)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks