بخاطر اینکه پاکستان متحد عربستان هست و عربستان هم از قدیم الیام با ایران مشکل داشته داشته ,سر ولایت فقیه که عربستان میگه من ولایت فقیه و رهبر کل مسلمانان جهان هستم ولی ایران رو (همه مسلمانان جهان) ولایت فقیه و رهبر مسلمانان میدونن.(رهبرمون رو ,اقای خامنه ای)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fz CODER برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عربستان هم که متحدش پاکستان هست با هم قرار داد دارن که اگه به عربستان تجاوز شد, پاکستان هم به حمایت عربستان میتونه جنگ کنه (برای عربستان)
بعدم عربستان و پاکستان و ترکیه به ایران هشدار دادن که (سر قضیه یمن) اگه کمک کنی ,به ایران حمله میکنیم .پاکستان هم گفت حمله میکنیم پشتشم ترکیه گفت که به ایران حمله میکنیم.(بونه گرفتم سر رهبری ولایت فقیه)
بعدم که ترکیه اومد دست بوس ایران و گفت من حمله نمیکنم.
بعدم چنتا حرکت تروریستی پاکستان کرد تو سیستان بلوچستان که ظریف رفت گفت یه حرکت دیگه باشه,بلایی سرتون میاریم که تا حالا تو تاریخ ندیده باشین و نشستن سر جاشون اونا هم تازه الانم اومدن تروریستارو بفروشن و خودشون رو ازاد کنن از حمله ایران)
الانم فقط عربستان مونده و ایرانم با رسانه ای کردن این خبر میخواد عربستان رو گوش مالی بده.
(اینو نشنیده بگیرین ولی کلی افغانی فرستادن یمن (افغانی چیریک) که این عربا رو گوشمالی بدنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید , من خودم ساکن باقرشهرم و میبینم که دارن برای خونوادهاشون تو افغانستان 6.000 دلار در ماه میفرستن که اونا تو یمن با عربا جنگ کنن.مثل همونایی که تو سوریه و عراق میجنگیدن)

Bookmarks