MR TASH (17-04-11)
سلام به همگی دوستان و هموطنان گل گلاب.
من به دلیل داشتن مشکل مالی باید یه مغازه برا خودم دست و پا کنم ولی واقعا نمیدونم باید چه کار کنم.هیچ مدرک و هیچ تجربه ای هم ندارم ولی میخوام با کمک و راهنمایی شما چیزای مورد نیاز رو تهیه و عملی کنم.
حتما میپرسید که مغازه چی میخوای بزنی!و میخوای چه کار کنی؟و هدفت چیه؟
راستش خودمم هم دقیق نمیدونم که نون تو چه چیزیه.ولی بین خدمات کامپیوتری و کافی نت و گیم نت و تایپ و تکثیری موندم که خودمم به کافی نت بیشتر فکر میکنم چون دردسرش کمتر و پولش بیشتره.البته اگه به من باشه که همه اینها رو میخوام.
یه نکته جالب اینکه که تو خانواده ما تقریبا هر نوع تخصصی در زمینه های رایانه هست مثلا خودم تو کل رایانه فعالیت دارم و هم تو موبایل نزدیکان دیگه هم یکی فوتوشاپیست یکی تایپیست و خلاصه هممون این کاره ایم و فقط یه مغازه کم داریم.
از شما دوستان میخوام که شرایط و تجربتون رو هم علاوه بر راهنمایی که می کنید بگید.
راستی آیا واقعا با توجه به شرایط کلی جامعه و وضعیت رایانه ها و یارانه ها و همه چی میشه به داشتن یه مغازه برا درآوردن هزینه یک یا چند شخص امیدوار بود؟چون من خودم واقعا داره بهم فشار مالی میاد از دانشگاه گرفته تا کلیه امور زندگی.
راستی من رشته فناوری اطلاعات در مقطع کاردانی درس میخونم و مغازه رو هم قصد دارم تو بیرجند، شهری که توش زندگی میکنم بزنم.
ببخشید اگه بی مقدمه بود و سرتون رو هم درد آوردم...
جایی برا زدن این تاپیک پیدا نکردم و اینجا رو مناسب دیدم.اگه اشتباه کردم ببخشید.
MR TASH (17-04-11)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
همون کافی نت عزیز مناسبه واست ... در کنارش میتونی خدمات کامپیوتری هم انجام بدی ...
البته کافی نت عمده سودش مربوط میشه به ثبت نامهای اینترنتی و این چیزا که روز به روز هم بیشتر میشه ...
باید دید چقدر سرمایه داری ... شاید بشه کارای دیگه ای هم جز کافی نت انجام داد ... شما مقدار سرمایت رو اعلام کن ...
bill geits (16-04-11), hosseingrami (15-04-11), MR TASH (17-04-11)
سلام رفیق و ممنون از پاسخت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش سرمایه دستی که فعلا ندارم ولی جور میکنم.
شما بگو که برا چه کاری حدودا چه قدر سرمایه میخواد؟حداقل و حداکثر!
MR TASH (17-04-11)
سلام دوستان لطف کنید بحث رو ادامه بدین!
MR TASH (17-04-11)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseingrami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفقیت در انجام امور خدماتی و واسطه گری به پارامترهای زیادی بستگی دارد که یکی از مهمترین آنها وضعیت تقاضا در محل عرضه میباشد
شما ممکنه هر یک از کارهائی که بالا فرمودید با مدیریت خوب و به بهترین نحو انجام بدین ولی موفقیتی کسب نکنید ولی شغل دیگری با سرمایه و تلاش کمتر انجام بدین و موفق بشین
موفقیت این موضوع بستگی مستقیم به درک از نیاز فعلی و آینده محیط و افراد پیرامونتون داره
شما بایستی کامپیوترتون را خاموش کنید و همین امروز تشریف ببرید در محدوده ای که میخواهید مغازه باز کنید و با حوصله و دقت یک یک فروشگاههای مشابه را زیر نظر بگیرید
ببینید کدامیک مراجعه کننده بیشتری دارند ، با اشخاص مشغول گفتگو بشید ( چه کسبه و چه مراجعه کننده ) و نتایج مشاهداتتون رو جمع بندی کنید
مطمئن باشید راهکاری که به این شکل به دست میارید بسیار ارزشمندتر از آن است که ما در یک شهر دیگر با بافت اجتماعی و نیازهای گوناگون یک راهکار برای شما مطرح کنیم
من خودم با چند تا از دوستان در کافی نت در شهریار کار میکنیم اما یکی از دوستان ما حرف جالبی زد ایشون گفتن که با گذشت زمان دیگر اینترنت جای در مغازه ها نخواهد داشت چونکه هر کس با یک مبلغ اندک برای خودش داخل منزل میتونه یک اینترنت داشته باشه و دیگر این همه راه را برای به کافی نت اومدن صرف نکنه. اما به نظر من تا ادم خودش وارد کار نشه هیچی دانشی از روش های کار به دست نمی اورد مثلا خود ما از ثبت نام یارانه ها دوری میکنیم چون اگه مشکلی پیش بیاد و ربطی هم به ما نداشته باشه بازهم مشتری گیرشو به ما میده و یک سازمان درست و حسابی هم برای پاسخ گویی به این گونه مشکلات وجود نداره . و نکته ای که میمونه اینه که کافی نت حداقل روزی 100 هزار تومان و حداکثر 300 هزار تومن در امد دارد.اما چیزی که در کافی نت حرف اول رو میزنه سرعتی است که به مشتری ها برای استفاده از اینترنت می دهید و اگر سرعت پایین تر باشه خب باید قیمت را کمتر کنید. موفق باشید
و شما برای شروع باید 6 میلیون تومن هزینه کنی و که پوله 7 تا سیستم میشه و کلا با پیشرفت در کارت میتونی سیستم هارو افزایش بدی و از روتر برای تقسیم بندی سرعت بهره جوی کنی بد نیست چون اونوقت اگر کسی یک دانلود منیجر بر روی سیستم شما نصب کرد کل سرعت رو مال خود نمی کنه و بهتر است در مورد مباحث سیسکو هم مطالب مفیدی رو اموزش ببینی که با چگونگی محدود کردن بعضی چیزها در شبکه اشنا بشی مثلا با انجام یکسری عملیات ها در شبکه باعث بشی که مشتری ها نتوانند برنامه نصب کنند و یا در ان محدود تر شوند که جای نگرانی نیست با کمی مطالعه و تجربه به همه این روش ها اشنا خواهی شد.
البته مواردی رو هم که اقا نیما فرمودند بسیار مهم هستند.
آخرین ویرایش توسط MR TASH در تاریخ 17-04-11 انجام شده است
bill geits (19-04-11), D J V A H I D (17-04-11), hosseingrami (17-04-11)
|
|
سلام واقعا ممنونم تجربه خوبی بود.اینکه گفتی حداقل روزی 100 هزار و حدکاثر روزی 300 هزار درسته؟پس ما نتیجه میگیریم که اگه کافی نت پرت هم باشه حداقل روزی 50 تومن که داره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR TASH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه چی بگ اط سرفی حرفت درسته چون من خودم Adsl دارم و کافی نت حال نمیده ولی دوستانی دارم با این که خوشون دارند میرند کافی نت.البته تو کافی نت کارای دیگری هم میشه کرد؟نظر شما چیه در این ضمینه؟!
عضو VIP شهرسختافزار
عزیز جان کی گفته کافی نت روزی 300 تومن درآمدشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hosseingrami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما تو بهترین حالت 50/ 60 تومن بیشتر نمیتونید بزنید ! اونم در بهرین شرایط
hosseingrami (17-04-11), MR TASH (17-04-11)
البته ما یکسال است که اینجا رو زدیم و امروز هم زیاد ثبت نامی نداشتم همش 40 تومن تا الان کار کردیم اما ما تا ساعت 11 شب هستم و راستش ما تو کار فروش سخت افزار هستم . اما من به شما دروغ نگفتم روزی 100 تومن رو راحت در میاریم و گفتم در بهترین شرایط 300 تومن
hosseingrami (17-04-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks