برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمیریم ترم 4 الکترونیک . دوران مدرسه بین شاگرد اول تا سوم بودم .... ولی تو دانشگاه ، عوامل متعدد ، نمیزارن درس بخونیم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید1. کلاس چندمی؟درست چه طوری بود؟ (شاگرد اول از آخر یا برعکس)
مهد کودک نمیرفتم ! دوران بچگی رو ، روی پای خودم وایستادم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید2.مهد کودک کجا میرفتی؟
فیلم زیاد نمیبینم .... ولی خیلی وقت پیش با Others خیلی حال کردم ! آخر فیلم 10 دقیقه متحیر مانده بودیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید3.بهترین فیلمی که به ما پیشنهاد می کنی ، ببینیم ؟ ایرانی-خارجی
اینترنت + رشته دانشگاهی .4.اطلاعات سخت افزاری رو بیشتر از کجا یادگرفتی ؟(غیر از پی سی نت)
آره عزیزم ! ماکارانی + خورشت قیمه + خورشت بادمجون + ........... خیلی زیادن !5.آشپزی بلدی ؟ (غیر از تخم مرغ)
استغفرالله ( از سقف برو بالا ! ) ! ما را چه با ناموس مردم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید6.کی زن می گیری ؟دختر آرزو هات کیه؟( بار بی ،شنل قرمزی،مادربزرگش،فرشته پینوکیو،عزت الله انتظامی،
سوفیا لورن ، آنجلینا جولی ، رو نالدینیو ،آمیتا باچان،گوگوش ،همه ی دخترای دانشگاتون ؛ من پیشنهاد دیگه ای به ذهنم نمی رسه ، ز یادتم هست !پس ما چی؟)
1 دونه بسه دیگه ! مگه جوجه کشیه ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .6.چند تا می گیری حالا؟
6. یا مجردی حال می کنی ؟
مجردی نمیشه سر کرد .
با این دور و زمونه ، 1 دونه بسه ! فرقی نمیکنه ، فقط 4 ستون بدنش سالم باشه دردسر نشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید6. از خدا چند تا بچه می خوای یا خودتم ز یادی هستی ؟ اولی دختر یا پسر باشه ؟
زیاد ! تقریبآ هر ماه تهران میام .7. چند بار اومدی تهران ؟ نظرت چیه در مورد تهران؟(جنگله نه؟!)
cpu : Intel Core 2 Quad Q66008.من الان 1 میلیون تومن بهت میدم ( بدون مانیتور فقط کیس ) برا خودت سیستم ببندی چی میبندی ؟
(قطعات و بنویس)
mobo : ASUS P5Q-E
VGA : SAPPHIRE RADEON HD 4850
RAM : APACER - 4GB - 800-2x2GB HS
H.D.D : MAXTOR-SATA 2 - 500 GB + / 32mb buffer
PSU : GREEN - GP680B
CASE : GREEN - SILENT STORM
عکس خوبیه .... ولی به درد آواتار نمیخوره !.نظرت در مورد عکس آوارتار من چیه ؟ 1.بی مزه 2. بچه گونه3.عوضش کن(چی بزارم؟)
همونی که خودت می دونی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید10.چه کاری انجام میدی غیر از درس خوندن(که نمی خونی) آمارتودارم! (الاف،بی کار ،می چرخیم....)
به گمونم جون مرگ میشم ! ( بیشتر از این نپرس که جواب نمیدم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )11.تا کی فکر می کنی ،عمر کنی ؟(ایشالا که 100 سال هم عمر کنی)
بالاترین رکورد OC CPU یی که زدی چیه ؟12.یه سوال از من بپرس؟

Bookmarks