برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چاکر سید عزیز هم هستیم
اره تاریکی رو دوست دارم .... حال میده تو جنگل باشی یه اتیش روشن کنی یه قلیون تنگش .... به به چه شود
اره دیزی سنگی خوردم .... معمولا تو جاده های شمال نگه میداریم یه دیزی سنگی پشت بندش قلیون کوک میشیم و دوباره حرکت میکنیم
پیپ هم چیز خوبیه
نه تا حالا نساختم
نه من اصلا اهل دودو و دم نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهترین زغال برای کشیدن قلیون زغال لیمویی و بس
بهترین ادامس : هر چی پیش اومد خوش اومد .. مهم اینه که ادم مشغول باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی خرسی رو بیشتر دوست دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من به دخترایی که قصد ازدواج با من رو دارن باید بگم که من میخوام تحصیلات خودم رو در مقطع کارشناسی ادامه بدم .. اون موقعه تصمیم نهایی رو میگیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ازدواج چیه بابا ... ادم اسیر میشه .... تا جوونی باید حالش رو ببری .... فردا که زن بگیری باید مدام مطیع زنت باشی
فرزند کمتر ..... همسر بیشتر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این رو پشت یه کامیون خونده بودم خیلی قشنگ بود ..
یا علی مشهد

Bookmarks