Keih@n.G (08-05-08)
کاربر شهرسختافزار
پس کی نوبت یه ایمان می رسه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما منتظریم یالابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Keih@n.G (08-05-08)
کاربر شهرسختافزار
سعيــــــــد خدا بگم.........كنه تو ديگه چرا باشه vpn قطع واسه هميشه....پس کی نوبت یه ایمان می رسه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما منتظریم یالابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا الان امير نشسته روي صندلي من حالا حالا ها نمي آم بيزحمت دوستان اين بحثو همين جا تمومش كنين اگه مهراد جون هم همهي پست هاي در مورد منو رو پاك كنه خيلي عالي ميشه....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Keih@n.G (08-05-08)
حق آب و گل داره
بابا انقدر سخت افزاریش نکنید صندلی رو . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Keih@n.G (08-05-08)
Administrator
نفر بعدی کی شد ؟
کاربر شهرسختافزار
معلومه دیگه ایمان!
چون قبلا اعلام آمادگی کرده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Administrator
ایمان جان، بسم الله ؟!
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
ایمان جا بیا اعلام آمادگی کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
نترس هواتو دارم (افعال معکوس) . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه حالی ازت بگیرم دیگه اصلآ forum که خوبه ، اصلآ تو web پیدات نشه !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
I M A N (18-03-08), Keih@n.G (08-05-08), PCminister (18-03-08), saeed25 (18-03-08)
کاربر شهرسختافزار
- سلام ممنون از همه دوستان عزيز كه اينقدر به ما لطف دارن من هم با emperatour خان موافقم خيلي ديگه سخت افزاري شده و اين كه من مي خوام برم مسافرت از روز 2عيد اگه امكان داره كسي ديگه رو بزارين فعلا بعدا من ميام در خدمت شما هستم يا حـــــــق..من 8عيد ديگه مي آم..بعدا هر بلاي خواستين سرم بيارين...:دي
Keih@n.G (08-05-08)
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
والا سعيد جون من نمي ترسم سرم يكم شلوغه تا روز مسافرت كه 2م عيده ...اگه مي خواهين مشكلي نيست من مي يام ولي شاييد بعد از 8م يا 9م جواب بدم اشكالي كه نداره...:ديایمان جان،چرا می ترسی؟من با بچه ها صحبت می کنم یه صندلی حنک بهت بدن،خوبه حالا؟:دی
در ضمن مهـــــــــدي پشتمه...
Keih@n.G (08-05-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks