Keih@n.G (08-05-08)
کاربر شهرسختافزار
واتر كولينگ من ببخشين اومدم روي صندلي ديدم خيلي داغه فرار كردم تا امير نيومده.......:دي- کدوم خنک کننده در ایران از همه بهتره (چون خودم میخوام الان خنک کننده بخرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )؟
آخرین ویرایش توسط I M A N در تاریخ 08-03-08 انجام شده است
Keih@n.G (08-05-08)
کاربر شهرسختافزار
این یعنی اعلام آمادگی برای صندلی داغ بعدی دیگه ایمان جان؟!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس نتیجه میگیریم نفر بعدی روی صندلی داغ ایمان هست!
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
نفر بعدي ايمان خان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
کاربر شهرسختافزار
این ایمانو یه وقت نسوزینش! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 - خنک کننده برتر از نظر من Coolermarter Hyper TX 212برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - بستگی داره مذل اصلیش مسی نیست و بیشتر الومینیوم هست
3 - در حال حاضر زیاد فرقی بینشون نیست فقط E6550 یکم سریعتره
4 - ویستا اما ایکس پی نصب میکنم چون نرم افزارهام بعضی ها تو ویستا جواب نمیده
5 - 64 بیت
6 - نه ولی همین بالایی رو میخرم
7 - آره البته اگر بخوایم بریم شیراز رو بیشتر دوست دارم ( ارادت خواصی به شاهچراغ دارم )
درمورد مین هم اگر امده یک بررسی بگدارید ببینیم چند مرده حلاجه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Keih@n.G (08-05-08), PCminister (13-03-08)
کاربر شهرسختافزار
عماد جون من كي اعلام آمادگي كردم فقط ييك نظر دادم و رفتم من كه رو صندلي بيا نيستم......گفته باشـــــــــــــم.....این یعنی اعلام آمادگی برای صندلی داغ بعدی دیگه ایمان جان؟!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس نتیجه میگیریم نفر بعدی روی صندلی داغ ایمان هست!
با تشکر.
آرمان جون معلومه كه مي خواهي مارو بتركوني ولي چرا بعديش خود u نباشـــــــــي.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدنفر بعدي ايمان خان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و حالا سوالات من :
به به Mirocn جان عزیز نشسته روی صندلی داغ خوب حالا چند تا سوال دارم
1-ASUS یا GIGA?
2-میلان یا بارسلونا؟
3-چه ماشینی رو دوست داری؟
4-زندگیت رو دوست داری چه جوری باشه؟
5-از سرعت خوشت میاد؟ اگه آره تا حالا بیشترین سرعتی که رفتی چقدر بوده؟
6-گوشی موبایلت چیه؟
7-سعی کردی تا حالا به یه هدفی برسی ولی نرسیده باشی و خیلی ناراحت شده باشی؟ اون چی بوده؟
پیروز و موفق باشی
دوستدار شما حامد CENTRALPC ---- Ship Storm
آخرین ویرایش توسط CENTRALPC در تاریخ 09-03-08 انجام شده است
============
life is a road and you are its passengers
so ,
be careful about the value of your times ,
maybe you wont be in the road tomorrow
============
Keih@n.G (08-05-08)
کاربر شهرسختافزار
خوب مثل اینکه سید عزیز این سوالات را ندیده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی هم من میپرسم:
کدوم گارانتی در ایران به نظرت از همه بهتره؟
اینو پرسیدم چون میدونم که در این زمینه بی اطلاع نیستی! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Keih@n.G (08-05-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CENTRALPC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - ایسوز
2 - بارسلونا
3 - گلف
4 - همین که هست خوبه + اگر بهتر هم شد بازم خوبه
5 - زیاد نه البته بستگی به ضریب خطر هم داره
6 - ندارم ( بزودی یکی میگیرم )
7 - آره شده دلیلش هم این بود اون هدف خیلی بزرگتر از توانایی های من بود نه زیاد ناراحت نشدم ( از گفتن جزیات بیشتر معذوریم )
خوش باشی عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Keih@n.G (08-05-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیقا درست حدس زدی عماد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - به ترتیب => سام سرویس ، دیجیتال ، آواژنگ ،سازگار و ...
این هایی که گفتم همه رتبه اول هستن البته درمورد دیجیتال قضیه یکم فرق میکنه چون توی دیجیتال هر چی خنگ تر باشی کارت زودتر پیش میره ( نباید زیاد باهاشون بحث کنی )
در مورد بقیه هم میتونم بگم هستن جاهایی که نرفتنش سنگین تره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks