Emperatour (28-02-08), Keih@n.G (08-05-08)
سلام خوبی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ماشالله دوستان دیگه از همه جا سوال پرسیدن جایی واسه ما نزاشتن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول از همه ازت تشکر میکنم به خاطر ارسال های خیلی خوبت در این انجمن از مطالب زیبات استفاده میکنیم .
حالا با اجازه شما من سوالاتم رو میپرسم ( فقط امیدوارم تکراری نباشه )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اخرین دروغی که گفتی کی بود ؟؟؟ برای چی گفتی ؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو دوران تحصیل چند تا تجدیدی اوردی ؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اخرین باری که خیلی ضایع شدی ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علی الحساب اینا هستن ؟؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربون شما
یا علی
آخرین ویرایش توسط 2sib در تاریخ 28-02-08 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - حدود 45 گیگ ( 10 تا دی وی دی )
2 - حدود 5 گیگ عکسه ( شرمنده اخلاقت ورزشیت )
3 - نه ندارم دوست دارم داشته باشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - آره بعضی مواقع بستگی به جو عروسی و طرفی که میری عرویش داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - آره زدم خوبه خوشم میاد قشنگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - عصر ارتباط دوست دارم
7 - نت دوست دارم خیل مجله کاملیه !!
8 - توی فایل پیوسته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - شهریار + بهنام + ارمان + ساسان + محمد + البته یکی دیگه هم هست معروفه به آفت که اونم خودتی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Labyrinth در تاریخ 13-04-08 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
1-دوست داری با چه cpu ای تجربه اور داشته باشی؟
2-بهترین تولید کننده رم از نظر تو؟
3- به نظرت بهترین چیپ کارت گرافیک الان چیه؟
4- چرا در این انجمن عضو شدی؟
5- اسمایل مورد علاقت چیه؟
6- چرا اینقدر از اور کردن خوشت میاد؟
چون خیلی قبولت دارم بیشتر سوالاتم سخت افزاریه!
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Keih@n.G (08-05-08)
سوال اول : QX9650برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال دوم : بوفالو ( آمریکایی ) بدبختانه اصلا توی ایران نمیاورند + Transcend
سوال سوم : سامسونگ
سوال چهارم :علاقه به سخت افزار + ارتباط با دوستان + یک سری نیاز ها که برای برآورده شدن آن باید عضو میشدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال پنجم : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال ششم : خودتون دلیلش رو نمیدونید ( علاقه شدید + رقابت سالم )
ما مخلص شما هم هستیم عماد جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Keih@n.G (08-05-08), PCminister (01-03-08)
چند تا سوال هم از ما سید امیر بزرگوار :
1- وقتی دلت میگیره چه کار میکنی ؟
2- بیشتر دوست داری با کی دردو دل کنی ؟
3- به نظر خودت آدم خونسردی هستی یا زود جوش میاری ؟
4- بهترین لحظه زندگیت چه موقعی بوده ؟
5- دوست داری عاشق باشی یا معشوق ؟
6- چند سال پیش با کامپیوتر آشنا شدی ؟
7- بیشتر اهل مطالعه هستی یا دوست داری تجربی کار کنی ؟
8 - بهترین کتابی که خوندی و بهترین فیلمی که دیدی ؟
9- کدوم فصل سال رو دوست داری ؟
10- توی زندگی شخصی خودت چه کسی رو بیشتر از همه دوست داری ؟
شرمنده اگر زیاد شد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
| آپلود سنتر عكس | قوانين انجمن | شهرسخت افزار|
1 - میرم قدم میزنم باعث میشه دلم باز شه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SECURITY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - خدا ، کاری به دوست داشتن ندارم کلا با خدا دردو دل میکنم
3 - نمیشه تغیین کرد بسته به شرایط هست قبلا زود عضبی میشدم ولی الان خیلی کمتر شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - لحظه رو نمیدونم ولی بهترین سال زندگیم سال اول دبیرستان بود ( وفتی یا اون موقع میفتم برام خیل شیرینه )
5 - هیچی نمیتونم بگم
6 - حدود 6 سال برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - تو کامپیوتر هم مطالعه میکنم هم عملی کار میکنم ( خودتون دیگه میبنید ) ولی کتاب های فلسفی ، علمی و رمان رو دوست دارم و میخونم
8 - کتاب : امشب اشکی میریزد ، فیلم : اتونومنت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - بهار
10 - خودم رو بیشتر دوست دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Keih@n.G (08-05-08), leili1 (01-03-08), PCminister (01-03-08), Security (01-03-08)
|
|
تشکر از این اینکه خیلی صریح جواب دادید سید عزیز .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Security در تاریخ 01-03-08 انجام شده است
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
| آپلود سنتر عكس | قوانين انجمن | شهرسخت افزار|
کاربر شهرسختافزار
1-x48 یا X38؟
2-کدوم گوشی موبایلو دوست داری؟
3-از چه مانیتوری خوشت میاد؟
4-دوست داری تو سال 87 چه اتفاقی برات پیش بیاد؟
5-اولین کسی که دوست داری تو سال 87 بهش تبریک بگی کیه؟
6-جمعه ها برات چه رنگیه؟
7-بهترین کارگردان ایرانی از نظر تو؟
8-از چه تاپیک سخت افزاری تو انجمن بیشتر خوشت میاد؟
دیگه ببخشین اگه زیاد شد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Keih@n.G (08-05-08)
1- مسلما X48 عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- N82 Black
3 - سامسونگ ( با کنتراست 3 هزار )
4 - بیشتر دوست دارم از خدمت معاف بشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - اعضای خانواده بعد هم اعضای انجمن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - بیشتر سبز چون اعضای خانواده دور هم جمع میشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - مخمل باف برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - PC Wizard & CPUz
نه بابا زیاد کجا بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Keih@n.G (08-05-08), PCminister (01-03-08)
Administrator
سلام سید جان
1. بزرگترین شایعه ای که تو عمرت شنیدی ؟
2. اهل فوتبال هستی ؟ اگه آره چه تیمی ؟
3. نظرت در مورد رمهای Twister Pro چیه ؟
4. شنیدم معتاد شدی! درسته ؟!
5. از کی سیگار کشیدن رو شروع کردی؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
Keih@n.G (08-05-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks