Keih@n.G (08-05-08)
حق آب و گل داره
1. اهل شب نشینی و گردش شبانه با دوستات هستی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لباساتو خودت میشوری؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ادم منظمی هستی یا میکاری ملتو؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دخترا رو اذیت میکنی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حیوون خونگی چیزی داری؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول مرغ یا تخم مرغ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا تو اصفهانی هستی آخه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شهریار و ساسان کم بودن توهم اضافه شدی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Keih@n.G (08-05-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من با این مین لج نیستم اتفاقا دوستش هم دارم ولی من اگر بخوام انتخاب کنم ایسوز رو ترجیح میدم ( تو ابیت دویت بودی من ایسوز دوست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
من مین Maximus Extreme رو خیلی دوست دارم
Q9350 رو انتخاب میکنم صد در صد ( به من هم رو بدن دیگه چیزی نمیخوام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
2180 و بعد اون E8400
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Keih@n.G (08-05-08), PCminister (22-02-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شدیدا ( کی تا صبح با تو چت میکنه ؟ کی بهت عکس میده ؟ و ..... )
تا وفتی ماشین لباسشویی باشه نه ولی اگر نباشه بله !! ( در مورد لباس زیر مورد دوم صدق میکنه )
والا تا اونجایی که من یادم میاد ملت من رو کاشتن ( منظم ؟ آره 98 درصد هستم )
من کلاس سوم بچه شر بودم ( با سنگ سر یک دختر رو شکستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
ولی با برخورد یک شهاب سنگ بچه آروم و سر به زیری شدم ( حزب فقط حزب علی رهبر فقط سید علی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
قبلا گربه ولی الان هیچی خدا بیامورزدش گربم رو تصادف کرد ( روحش شاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
من اون موقع مسافرت بودم
یکی بود یکی نبود ( کی بود و کی نبود معلوم نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
گفتم طرف های اصفهان ( استان اصفهان ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Emperatour (20-02-08), Keih@n.G (08-05-08), leili1 (28-02-08)
SSA Super V.I.P
به ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ، میبینم که دوست گلمون روی صندلی داغ نشسته ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - آقا چه سبک آهنگ خوشت میاد ؟ ( من که میدونم بگو بقیه بدونن ! )
سوالات بعدی هم در رابطه با تخصص خود بنده هست .
2 - از چه Internet Browser ای استفاده می کنی ؟ ( بهتر بگم طرفدار کدومی ؟ )
3 - از چه نرم افزار مدیریت دانلودی استفاده می کنی ؟
4 - نرم افزار MP3 Player مورد علاقت چیه ؟
5 - نرم افزار Video Player مورد علاقت چیه ؟
6 - با فایلهای FLV سر و کار داری یا نه ؟ اگه داری با چی پخششون می کنی ؟
7 - با XviD و DivX چی ؟ اونا رو با چی پخش می کنی ؟
8 - چه بازی هایی رو دوست داری ؟
9 - کنسول داری ؟ ( منظورم PSP و PS3 و XBOX360 و امثال اینا هست )
10 - آنتی ویروس مورد علاقت چیه ؟
11 - آنتی اسپایور استفاده می کنی ؟
و اما سوال آخر که ربطی به تخصص من نداره !
12 - دوست دختری داره که خیلی دوستش داشته باشی ؟ ( منظورم دوست داشتن واقعی هست نه چیز دیگه ای )
فعلا اینا رو جواب بده عزیز ، هستیم در خدمتتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
ضمنا سعید این شکلکات منو کشته ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Keih@n.G (08-05-08)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من بالا هم گفتم ولی اگر بخوام اسم ببرم از بعضی خواننده های رپ ( خارجی ) هم خوشم میاد به طور مثال Akon و 50Cent و ... ( بازم تاکید میکنم ترنس و راک اولویت داره )
الان دارم با فایر فاکس پست میدم ( مثل خودت منم مرورگر میتستم و استفاده میکنم )
من هیچ کدوم از نرم افزار ها رو قبول ندارم غیر از Orbit Downloader برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو تا سوال بعدت جوابشون یکی هست ( The KMPlayer )
اره سرو کار دارم شدید !! بازم همون بالایی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره با اونها هم سرکار دارم و با همون پلیر قبل بخش میکنم ( The KMPlayer )
من بازی هایی مثل ( Cod ، Medal و ... و شاهزاده ی ایرانی رو دوست دارم
نه ( Coming Soon )
من نود 32 و کسپر رو نسبت به بقیه ترجیح میدم
استفاده میکردم ( از بس سایت کرک عضو بودم سیستم ویندوزش سه روز منفجر میشد ) ولی در حال حاضر نه ویروس دارم نه .... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان نه ولی اول دبیرستان داشتم یکدونه ( وقتی به اول دبیرستان فکر میکنم خیلی برام شیرینه ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Emperatour (20-02-08), Keih@n.G (08-05-08), leili1 (28-02-08), sAsAn.K (20-02-08)
عضو VIP شهر سختافزار
سلام سید امیر گل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- قصه اومدنت به PcNetwork چی بود ؟
2- چرا Micron ؟ از چه آی دی دیگه ای خوشت میاد ؟
3- محیط انجمن چطوری هست به نظرت ؟
4- گوشی چی داری ؟
5- سیم کارتت کد چنده ؟
6- سونی اریکسون یا نوکیا ؟
7- تو انجمنهای دیگه هم فعالیت داری ؟ اسمشون ؟
8- نماز میخونی ؟ سر وقت یا زورکی ؟
9- دوست داری چکاره بشی ؟
10- علم بهتر است یا ثروت ؟ چرا ؟
11- حالت موهات چطوریه ؟
12- اتاق شخصی داری ؟
13- قرمز یا آبی ؟
14- دعا بفرمایید
امیدوارم که همیشه موفق باشی دوست عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Keih@n.G (08-05-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چی بگم ، امدنم داستان طولانیه داره . فقط میتونم بگم نیازی بود که بخاطر حرفه شخصی برای برآورده کردن اون آمد و ماندگار شدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این خیلی با شخصیتم سازگاره معنیش هم میشه یک دره کوچک اسم های دیگه هم اینهاست ( Deamon - Aragon - Feoris و ... )
محیط خیلی گرمی داره و این محیط باعث شد انجمن خودمون رو رها کنم و بیام اینجا ( قبلا مدیر یک انجمن بودم ) من پی سی نتورک رو خیلی دوست دارم چون واقعا اکثر کاربرها معلوماتشون بالاست و همینطور میتونم به دوستان کمک کنم که سرشون رو کلاه نگذارن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گوشی داشتم ( بخاطر دلایل شخصی فروختم ) ولی اون موقع گوشیم 6233 بود
سیم کارتم هم واگذار کردم ( یک ایرانسل 150 هزار تومانی داشتم )
نوکیا رو ترجیح میدیم ( N82 Black ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انجمن ایرانی نه ولی خارجی چرا ( CPUID ، 3D Overclock ، Tomshardwares و ... )
میشه گفت ، زورکی رو که دیگه بهش نماز نمیگن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسی که در زمینه رایانه کار میکنه ( از بچگی با واژه مهندس نمیتونستم کنار بیام ، دلیل خواستید پیام خصوصی بدید ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علم بهتره ، اگر کسی علم نداشته باشی و پول دار باشه خیلی راحت میشه توی یک مدت بدبختش کرد ولی کسی که علم داره اول تحقیق میکند بعد اقدام میکند
( قضیه بازار سخت افزار ایران دقیقا همنطوریه ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ساده - مد خاصی نمیزنم خودش حال داره
بله دارم
من طرفدار نیستم ، مخالف هم نیستم ( برام مهم نیست کدوم میبرن مهم اینه موقع تماشا تخمه باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
خدایا هیچ کسی رو به کسی محتاج نکن ، همه جوانان رو عاقبت به خیر کن ، پدرها و مادرهایشان را سلامت نگاه دار ، مریضها رو شفا بده و ...........
تازه دارم گرم میشم چه صندلی باحالی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Labyrinth در تاریخ 22-02-08 انجام شده است
Emperatour (22-02-08), Keih@n.G (08-05-08), Mehdi_Full (22-02-08)
حق آب و گل داره
تشکر امیر جان. با شماره جواب بده که خوندنش و سینکش راحت باشه.
اینارو فقز یکیشونو انتخاب کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینترنت یا زن؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنز یا بی ام وی ؟
nissan یا تویوتا ؟
شمال یا جنوب؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو مجالس که میرید میرقصی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کادو تولد چیزی گرفتی امسال؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چن سالگی زن میگیرِ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ورزش گفتی میکنی؟ چه ورزشی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوراکی مورد علاقت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکاسی میکنی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا همینا . ( من از امیرجان اجازه گرفتم که شوخی کنم باهاشون)
Keih@n.G (08-05-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - اینترنت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - بی ام وی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - نیسان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - شمال برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - نه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - آره ( چیش دیگه به دو مربوط نمیشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
7 - 32 سالگی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - آره - دوچرخه سواری + باشگاه بدنسازی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - چیپس و پفک + شکلات
10 - آره + فیلمبرداری هم میکنم بعضی مواقع
Emperatour (22-02-08), Keih@n.G (08-05-08), leili1 (28-02-08)
حق آب و گل داره
چند گیگ نرم افزار داری ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند گیگ عکس داری ؟ (چقدرش پ ورن هست؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
ماشین دارید؟ چی هست؟
کت شلوار میپوشی عروسیا یا نه؟
کراوات زدی تاحالا؟ خوشت میاد؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روزنامه چی دوس داری؟
مجله چی؟
یک عکس از دسکتاپت بنداز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهترین های اد لیستت کیان؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همه رو دیقیق جواب بده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks