برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چی بگم ، امدنم داستان طولانیه داره . فقط میتونم بگم نیازی بود که بخاطر حرفه شخصی برای برآورده کردن اون آمد و ماندگار شدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این خیلی با شخصیتم سازگاره معنیش هم میشه یک دره کوچک اسم های دیگه هم اینهاست ( Deamon - Aragon - Feoris و ... )
محیط خیلی گرمی داره و این محیط باعث شد انجمن خودمون رو رها کنم و بیام اینجا ( قبلا مدیر یک انجمن بودم ) من پی سی نتورک رو خیلی دوست دارم چون واقعا اکثر کاربرها معلوماتشون بالاست و همینطور میتونم به دوستان کمک کنم که سرشون رو کلاه نگذارن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گوشی داشتم ( بخاطر دلایل شخصی فروختم ) ولی اون موقع گوشیم 6233 بود
سیم کارتم هم واگذار کردم ( یک ایرانسل 150 هزار تومانی داشتم )
نوکیا رو ترجیح میدیم ( N82 Black ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انجمن ایرانی نه ولی خارجی چرا ( CPUID ، 3D Overclock ، Tomshardwares و ... )
میشه گفت ، زورکی رو که دیگه بهش نماز نمیگن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسی که در زمینه رایانه کار میکنه ( از بچگی با واژه مهندس نمیتونستم کنار بیام ، دلیل خواستید پیام خصوصی بدید ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علم بهتره ، اگر کسی علم نداشته باشی و پول دار باشه خیلی راحت میشه توی یک مدت بدبختش کرد ولی کسی که علم داره اول تحقیق میکند بعد اقدام میکند
( قضیه بازار سخت افزار ایران دقیقا همنطوریه ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ساده - مد خاصی نمیزنم خودش حال داره
بله دارم
من طرفدار نیستم ، مخالف هم نیستم ( برام مهم نیست کدوم میبرن مهم اینه موقع تماشا تخمه باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
خدایا هیچ کسی رو به کسی محتاج نکن ، همه جوانان رو عاقبت به خیر کن ، پدرها و مادرهایشان را سلامت نگاه دار ، مریضها رو شفا بده و ...........
تازه دارم گرم میشم چه صندلی باحالی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks