1 - شما باید بگید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - دلیلی نداره بن بشم ولی خوب اگرم بن بشم لج می کنم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - توی انجمن همه دوستان خوب من هستند و با کسی دشمنی ندارم ( با امیر حسین جان صمیمی هستم ) .
4 - نه دلیلی نداره بپرم .
5 - اتفاقا الان دارم پی سی نتورکو نگاه می کنم و 50Cent گوش میدم . ( نمیشه جواب داد سوال رو )
6 - یه سیستم دیگه میخرم .
7 - بازی فوق العاده قوی ای هست ، یاد این نوشته ی GameSpot افتادم که خیلی خوشم اومد ، توی قسمت ضعف های بازی نوشته به هر سی پی یو و گرافیکی که براش انداخته بشه میخنده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - حدودا 800 مگ .
9 - سوالیه که فعلا نمیشه جواب داد .
10 - همین کارهایی که PCNetworl می کنه باید بکنه !
11 - عادت ندارم آواز بخونم .
12 - بله ، سر فوت مادربزرگم شدیدا ناراحت شدم و تا مدتی خیلی گریه می کردم .
13 - بسکتبال و فوتبال تا حدی بلدم ( بیشتر بسکتبال ) .
14 - والا راستش نمی دونم کد چنده ! ولی 0913165xxxx هست . گوشیمم فعلا نوکیا 5700 هست .
15 - به هیچ وجه ، کار بیهوده ایه .
16 - پست های همه ی پرسپولیسی ها رو پاک نمی کنم ، پست اونایی که میان داد و بیداد می کنن که فلانی پست منو پاک کرد رو پاک می کنم ، البته اونم در صورتی که بیهوده باشه ( که ماشاءالله اکثرا بیهودن ! ) .
17 - فکر می کنید استقلال چون آبیه من قبولش دارم ؟! ، نه عزیزان اینطوری فکر نکنید ، اگه اینطوری باشه حتما میگید من اینتر و چلسی رو هم دوست دارم ، نه ؟! ، نخیر از این دو متنفرم و بالعکس از Liverpool که قرمز هست خوشم میاد . ضمنا خدا کنه این چیزی که شما گفتی اتفاق بیفته ، رنگشم مهم نیست .
18 - به موقش خوش اخلاقم و به موقش بد اخلاق .
19 - معمولا تا 3 بیدارم ( بعضی موقع ها بیشتر بعضی موقع ها کمتر ) .
20 - این رو هم شما باید بگید .
21 - نه ، خستگی نداره .
22 - نه هنوز ، ولی تو فکرشم .
23 - لطف داری عزیزم .
24 - خیلی مخلصیم ، خوشحالم که دوستهایی مثل شما دارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم امیدوارم شما موفق باشی مهدی عزیز .
قربانت ، ساسان .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks