Emperatour (26-01-08), Labyrinth (26-01-08)
SSA Super V.I.P
1 - علاقه مند شدن من به رپ از اونجایی شروع شد که چند تا از آهنگهای معروف و بسیار زیبای 50Cent و Eminem رو گوش کردم و شدیدا به اونها علاقه مند شدم و کم کم آهنگهای سایر خواننده ها رو هم گوش دادم .
2 - نه ، و اینم بگم که شدیدا از گیتار بدم میاد !
3 - فلوت و سنتور و ویولون بدک نیستن .
4 - کسی رو بن نکردم تا حالا .
5 - درسته ، شهر سخت افزار رو من و شهریار و XFXForce راه انداختیم ، راستش اون اوایل مشکلات خیلی خیلی خیلی زیاد بود ( مشکلات سرور سردسته ی مشکلات بود ! ) و باعث شد که من از تیم مدیریت جدا شم .
در هر صورت مشکلات با بد شانسی محض من بعد از رفتن من و طی مدت نسبتا کوتاهی تقریبا حل شد که هنوز نمی دونم چرا من که رفتم همه چی درست شد !!!
بعد از مدتی مدیر انجمن نرم افزار که قسمت تخصصی خودم هست شدم ، و الآنم که مدیر ارشد هستم و در خدمت دوستان عزیز .
به هر حال برای رشد شهر سخت افزار و PCNetwork هر کاری لازم باشه انجام میدم ؛ حتی اگه به ضرر خودم تموم شه ، چون آینده ی بسیار خوبی رو برای شهر سخت افزار و PCNetwork پیش بینی می کنم .
هدفم هم مدیر کل سایت بودن هست .
6 - خیر ، تا حالا با شهریار دعوا نکردم و همیشه رابطه ی دوستانه ای داشتیم و خواهیم داشت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط sAsAn.K در تاریخ 26-01-08 انجام شده است
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Emperatour (26-01-08), Labyrinth (26-01-08)
اگر الان بهت بگن 10 دقیقه دیگه میمیری چه عکس والعملی داری ؟
پول بیشتر برات مهمه یا سلامتیت ؟
رابطه ات با بچه ها چطوره ؟
اطلاعاتت در مورد نرم افزار چقدر هست ؟
اگر تازه ویندوز نصب کنی اولین نرم افزارهایی که نصب میکنی چیه ؟
فکر کن الام میخوای بری عروسی لباس تمیز و خیلی خوشکلی پوشیدی اگر یک ماشین بیاد و سرو کلت رو پر گل کنه چه عکس العملی داری ؟
فعلا همینها رو بگو تا بقیه رو بپرسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSA Super V.I.P
1 - حلالیت می طلبم و اشهد رو میگم و بعدشم که تموم ! ضمنا فکر کشتن منو از سرتون بیرون کنین !!!
2 - مشخصه که سلامتی ، ولی سلامتی با بی پولی سخته .
3 - رابطه ی معمولی با بچه ها دارم ، نه از لوس بازی خوشم میاد و نه از خشک بودن .
4 - بد نیست ، در سطح خوبی هست .
5 - این سوال واقعا به جا بود ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول درایور ها رو نصب می کنم ، بعدش نرم افزار های WinRAR ، Firefox ، Winamp 2.8 ، Kaspersky ، GOM Player ، Yahoo! Messenger ، LimeWire PRO ، FlashGet ، IDM .
6 - مطمئن باش اگه عروسی مورد نظر مربوط به فامیل نزدیک نباشه اصلا عروسی نمیرم !
ولی اگه این اتفاق افتاد ، چون ماشینه که رد شده و رفته رو نمیشه دیگه کاریش کرد بر می گردم و اگه لباس داشتم عوض می کنم اگه نداشتم هم که نمی رفتم !
آخرین ویرایش توسط sAsAn.K در تاریخ 26-01-08 انجام شده است
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
خوب، داره جالب میشه.این خیلی خوبه که راحت صحبت می کنی ساسان عزیز بهت تبریک میگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ،
منم میتونم راحت صندلی رو داغ کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ، شرمنده دیگه به هر حال تاپیک اسمش صندلی داغه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
گفتی مشکلات زیاد شد رفتی.
یعنی جا زدی؟
یا اینکه خودت مشکل بودیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
چی شد وقتی رفتی دوباره به فکر برگشت نیوفتادی، چون بعد از رفتنت تیم ادمین چند تا تغییر دیگه داشت. غرورت اجازه نمیداد.بعد از رفتن من و طی مدت نسبتا کوتاهی تقریبا حل شد که هنوز نمی دونم چرا من که رفتم همه چی درست شد !!!
این جمله که گفتی
یعنی بازگشت دوباره به تیم ادمین؟هدفم هم مدیر کل سایت بودن هست .
-روزی چقدر برای انجمن وقت میذاری؟به نظرت کافیه؟
درباره ی اینم توضیح بده :
چرا 2.8؟Winamp 2.8
آخرین ویرایش توسط aMiR HosSeiN در تاریخ 26-01-08 انجام شده است
sAsAn.K (26-01-08)
SSA Super V.I.P
امیر حسین جان خواهش می کنم عزیز ، هر سوالی هست ما در خدمتیم .
امیر حسین جان راستش انقدر مشکلات شدید و اعصاب خورد کن شده بود که دیگه چاره ای نداشتم .
در مورد اینکه خود من مشکل بودم هم باید با شهریار و XFXForce صحبت کنی ، جوابتو حتما میدن .
من که گفتم هدفم مدیر کل شدن سایته . مطمئنا با شهریار در این مورد صحبت کردم ، ولی هم اون میدونه هم من ، فعلا باید صبر کرد و فقط صبر میتونه مشکلات رو حل کنه .
بله منظورم از اون جمله اینه که جایگاه اولی خودم توی سایت رو داشته باشم .
حدودا روزی 3 ، 4 ساعت شایدم بیشتر .
هر موقع وقت کنم میام و اینم بگم که Home Page مربوط به Firefox ام هم PCNetwork.ir هست .
حق آب و گل داره
|
|
SSA Super V.I.P
1- با Opera لج نیستم ، فقط Firefox رو بهتر از Opera میدونم .
2- از هر کدوم در مواقع خاصی استفاده می کنم .
3- موهام نه خیلی بلنده نه کوتاهه . تیپ خاصی نداره .
4- لباس هم کاملا معمولی می پوشم ، شلوار لی ، کفش اسپرت ، تی شرت و توی این فصل هم که کاپشن .
5- عینکی نیستم .
6- 98 کیلو وزنمه ، ولی چاق نیستم ، یعنی اگر منو ببینید عمرا نمی تونید تشخیص بدید که 98 کیلو هستم .
قدمم هم 187 سانت هست .
Emperatour (27-01-08)
میانت با سبک راک و متال چطوره ؟
بهترین روز زندگی چه روزیه ؟
چه روزی از هقته رو بیشتر دوست داری ؟
تا حالا عاشق شدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شعر دوست داری ؟ اگر داری از کدوم شاعر بیشتر خوشت میاد ؟
چه غدایی رو بیشتر دوست داری ؟
کامپیوتر برات سرگرمیه یا .... ؟
چرا زنده ای ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک کامیون سوال خالی کن بهدی تو راهه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ساسان مراقب باش یه وقت نسوزی (از داغی صندلی)!
اما یک چیزی برای من سواله از این دو تا cpu کدومشو انتخاب میکنی؟
Q6600 یا E6850
بهد از خالی کردن کامیون سوال سید امیر زحمت این یه دونه را هم بکش!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
خوب
بسیار عالی ساسان عزیز.
- دانشجویی؟
-تو زندگیت چندبار شده که از ته دل ایثار کنی؟
-دروغ خوبه؟تاحالا گفتی؟
-تا چه حد به 2pac رو قبول داری ؟به نظرت درسته که میگن مرگش صحنه سازی بوده؟
-درباره رپ متال چی؟(هرچند خودم اصلا قبولشون ندارم دربرابر راک و متال هیچن)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks