ديگه هر كي را وقت نكنيم بهنام آش كشك خالمه ، بالاخره بايد فاميل بازي در بيارم يا نه ؟‌ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

خوب چيز هايي كه ميشه در اين پست گفت قبل از هر سوالي ، عبارتي هست كه كوتاه ولي مهمه !‌:‌

ممنون !

ممنون از اينكه هميشه بودي ، هستي و خواهي بود و بابت تمامي زحماتي كه ميكشي .

1- نظرت راجع به من چي بود ؟ چي هست ؟ چي فكر ميكني بشه ؟‌
حقيقتش وقتي توي پي سي ورلد تاپيك ها تو ميديدم خيلي باهات حال ميكردم همش سخت افزار حتي يه سري يه ورژن بايوس هم ازت گرفتم تو پي سي ورلد - از اولش ميدونستم اقاي برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- با كدوم اسمايل انجمن بيشتر از همه حال مي كني ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- تا حالا شده جلو همه از يكي كتك بخوري‌؟‌ ( به جز پدر يا ... ) دوستي يا ... ؟‌
چند سال پيش وقتي بچه بودم رفته بودم شهرستان بعد يكي گفت بيا با اين كشتي بگير من وقتي پسره رو ديدم گفتم با اين !!!!!!!!!!!!!!!! بابا اينكي چيزي نيست برو بزرگترشو بيار
خلاصه اينكي باهاش كشتي گرفتيم طوري خورديم زمين كه اصلا" نفهميدم چي شد بعدشم ضايع شديم مجبور به دعوا بازم يه نصفه كتك رو خوردم
4- اگه يك روز صبح كه پاشي بفهمي تمام پي سي نتورك ، شهر سخت افزار و ... همه
سايت هايي كه ميري خواب بودند و به عبارت قشنگ تر برگردي به 1 سال و 3 ماه پيش چه حسي بهت دست ميده ؟‌ چي دوست داري بگي توي اون لحظه ؟‌
قبل از همه چيز ميام سراغ تو چون امنيت پي سي رو تامين نكردي خفه ات ميكنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

5- اگه بخواي بميري توي كدوم كشور دوست داري خاكت كنند ؟‌
ايران - گرگان
6- اگه بهت بگند مردي و هيچ كسي تورو نميتونه ببينه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چي كار ميكني اول از
همه ؟‌
اولين كارم اينه كه ميرم ديدن مادرم چون خيلي دوستش دارم .

7- فرض كن شب خوابي يك دفعه بلند ميشي تا چشمت را باز ميكني يكي به تو خيره شده !!! آيا ميزنيش ؟‌ يا در ميري‌؟ يا ميترسي ؟!‌ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از خواب ها زياد ديدم ولي همش خواب - خيال بوده همين چند ماه پيش حس كردم يكي داره منو ميكشه طرف خودم چنان با فرياد از خواب بيدار شدم كه طبقه بالاي ها هم اومد پائين گفت چي شده
8- اگه نوي خيابون باشي يك بچه پوسه موز بندازه روي زمين تو هم با ... بياي زمين چي كار مي كني ؟‌بچه را ميزني ؟‌
من خودم از اين فضولي ها زياد كردم با پوست موز - كله ماهي برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و ... اذيت كردم ملت چون بچه اس و ... هيچي بهش نميگم
9- اگه بهت بگند گوگل ماله تو هست چي كار مي كني ؟‌
بنر - پي سي - رفيق رو ميزارم بالاي جستجوش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

فعلا اين داستان عمو شهريار ماجرا جو را داشته باش تا بعد ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

قربانت
داش شهرياربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من چاكرتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید