به سلام داش مهدي خيلي چاكريمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - راستش من بين 5 نفر اول بودم كه رو صندلي داغ نشسته بودم . الانم با دعوت حجت خان اومدم و خود بنده هم سعي دارم از بچه هاي فعال رو از اين پس بكشونم رو صندلي داغ بشونيمش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 والا من از سوني اريكسون بيشتر خوشم مياد گرچي الان نوكيا دارم ولي سوني اريكسوني هستم
3- سام
4 - از pc خيلي خاطره دارم نميتونم با هيجاي ديگه عوضش كنم
5 -
6 - اولين كاري كه ميكنم ميرم ديدن مادرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - والا خسته كه چي عرض كنم چي ميشه كرد معتاد شديم خفن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - يه زموني بچه بودم از تاريكي خيلي ميترسيدم - چون ترس از تاريكي تو نسل انسانها هست تاريكي = ترس وحشت
9 - والا وقتي بباد كارا خوب و مثبت خود كه ميوفتم بهشت ولي وقتي بياد كاراي منفي ميوفتم ..... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - مديريت مسئوليتش خيلي سنگينه بخصوص اگه ادمين باشي بايد جواب تمام مديرا و كاربرا رو بدي خيلي سخته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
11 - خيلي باهوشه من مطمينم آينده اي خوبي در پيش داره با اين سن كه داره و اين همه استعداد ميشه گفت نابغه اس (بدون شوخي )
12 - سر ميزنيم ولي تا ميريم - دفعه بعدش كه بخوايم بريم بن شديم
13 - اينجا نميشه گفت اصليه رو ولي جانشين اون آرزو من اينه كه خدا از گناهان تمام انسانهاي اين كره خاكي بگذره و ما و شما رو به راهي راست هدايت كنه
14 - دوست دارم جاي خودم باشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
15 - دستم بهت برسه .... شوخي شما بهترين و مهربون ترين ادميني هستي كه تا حالا ديده بودم همچنين شهريار جان - برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خيلي دوست دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks