-به نظر شما عشق یعنی چی؟

2-بیشتر ازچی عصبی میشی؟

3-تلویزیون هم نگاه میکنی؟
تو اين يه سال فقط دو سريال ما مبارك رمضان رو ديدم
4-ازچه موسیقی خوشت میاد؟

5-از چه رنگی خوشت میاد؟

6-چه رنگی رو دوست نداری؟

7-ازچه غذایی خوشت میاد؟
1 عشق = وابستگي شديد بيخوابي - و ... دقيقا" همون چيزي كه *** د*ا....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 از اينكي يكي بمن گير بده و اي خينگول بازي در بياره كلي بگم سريش بشه
3 تو اين يه سال فقط دو سريال ما مبارك رمضان رو ديدم
4 pop
5 با اين رنگ بيشتر حال ميكنم البته موقيتياش فرق ميكنه تا كجا باشه در كل اين رنگ رو مي پسندم گرچي خوب ديده نميشه اينجا چشم ميرنه
6 اينو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 هيچي همه تكراري شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hOjjAt_PcNeTwOrK برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه توصیه دوستانه:
زیاد به شهریار گیر نده!
من یه بار گیر دادم برای همیشه بدبخت شدم (در اون روز 7 تا اخطار گرفتم!) تو دیگه این کارو نکن!!

اهل gf بازی هستی؟
از آواتر و امضات معلومه دیگه!
نه بابا شهريار اينطوريا هم نيست
راستش نه به اون صورت من فقط يه gf دارم تقريبا" 18 ماه ميشه با هم دوستيم وفادار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

اوه اوه. بهنام اومده. بهنام دخلت درومده. حالتو ميگيرمو واستا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- آدرس دقیق محل زندگی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- مرورگر اینترنت

3- شرکتی که از خدمات اینترنتش استفادی میکنی

4-چیبپست مادربرد

5-چند تا مسیج روی گوشیت ذخیره داری؟

6-کتاب مورد علاقه (فقط یکی که از همه بیشتر دوست داری)

7-تیم فوتبال مورد علاقه (یکی ایرانی و یکی خارجی)
اي واييييييييي كي توررررررررووووووووو خبر كرد
1 اگه بدم فردا كلي مامور ميريزن دم در :دي
2 اينترنت اكسپلور - فاير .
3 آلفا تازه گيا خيلي بد شده اينوئ گفتم كه يه امتياز منفي بگيره ديگه با يك سرور كار نكنه
4 kn9ultra 570
5 والا يه زموني هميشه تا 90 تا 95 % فضاي گوشي استفاده شده بود ولي الان هميشه خالي خاليه
6 فقط تنها كتاب كه دوست دارم البته هنوز كامل نخوندمش (سفر به اعماق زمين
7 پرسپوليس منچستر يونايتد

موفق باشيد