سلام اقا شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
افتخار دادینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد اعداد 2 06 50
منظورم از 50 اینه که من هنوز وسط هستم و کامل نشدم. هر وقت به اهدافم رسیدم و به اون بلوغی که خواستم رسیدم 50 رو به 100 تبدیلش میکنم.
در مورد 06 هم اینکه 6 یک عدد شیطانی هست. من شاید اینم بدونید که 10 عدد خداست و 11 عددی هست که یه واحد از خدا بزرگتر هست.(پس الان متوجه میشید که چرا 911 شماره اظطراری پلیس هست. چون اکثر این کشور ها مذهب های شیطان پرستی دارن)
و وقتی هم که تو مبحث خداشناسی و قدرت های برتر و ماوراء طبیعه به حدی برسم که بتونم قضاوت کنم و بد و خوب رو از هم تشخیص بدم 06 رو به 10 تغییر میدم.
2 هم که من نسل دوم هستم و منظورم از نسل دوم ,فرزند پدرم بودن هست.
دوس دارم یکی بشم مثل پدرم ولی نه این که ازش برتر بشم. ولی دوس دارم بهم افتخار کنه و تمام تلاشم هم میکنم. 1 هم پدرم هست.

Bookmarks