برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ازت ممنونم که لطف کردی و این بخش هم به یاد من بودی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
-----------------------------------------------------------------------------
نمیدونی وقتی دیدم تو در مورد معماری هم اینهمه اطلاعات داری چقدر خوشحال شدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خالا بریم سر جواب سوال ها:
1-اسکیسم متاسفانه ضعیفه
2-اگه در مورد کانسپت بخوایم صحبت کنیم هرقدر هم گفته بشه باز هم مه و میشه معانی و تعاریف گسترده ای رو براش داشت ولی اگه بخوام ساده و خلاصه بگم:
اینکه یه معمار تو طراحی یک پروژه کدام ویژگیها و خصوصیات رو از روح پروژه در نظر داشته باشه
مثلا" تو طرح یه فرودگاه که همیشه توش حرکت و جنب و جوش میشه از حرکت الهام گرفت و معمار میتونه بگه کانسپت یا ایده من تو این طرح ، حرکت بوده
یا تو طراحی یه اثر جدید تو یه شهر تاریخی و قدیمی میشه از ساختمانهای قدیمی شهر الهام گرفت
3-هرکدوم رو جای خودش دوست دارم مثلا" تو شمال خودمون یک خونه باید کاملا" برونگرا ساخته بشه و به اصطلاح
ساختمان از 4طرف باز بشه تا رطوبتی که مخصوصا" توی تابستون آزاردهنده اس بوسیله باد و کران همه جانبه هوا از
داخل و اطراف ساختمون دور بشه و یه تهویه طبیعی داشت
ولی تو شهرهایی مثل کاشان یا یزد که شهرهایی کاملا" کویری هستند و از شرجی هوا توشون خبری نیست اومدن
خونه رو کاملا" محصور و درونگرا ساختن و معم.لا" هیچگونه بازشو به سمت کوچه ندادن ولی تو بخش درونی خانه با
باغچه و گلها و حوض خونه و سایه اندازی بخشهای خونه یه هوای کاملا" معتدل و خنک رو حتی وسط تابستون ایجاد کرده اند
البته بحث درونگرایی یا برونگرایی ساختمان به ویژگیهای فرهنگی و باورهای مذهبی همون شهر هم مربوط میشه
که بحث مفصلی داره
-------------------------------------------------------------------------------------
غیرتخصصی:
1-یه مدیر خوب، بااطلاعات و باسواد که برای هدفش واقعا" تلاش میکنه
2-اتحادی که هدف خاصی رو دنبال میکنند و برای هدفشون تلاش میکنن و اگه اون اتحاد نباشه (ما)یی درکار نخواهد
بود و بجاش (من) ها وجود خواهد داشت
3-ولی تو زندگی همیشه باغچه رو نمیبینیم البته بستگی داره از کدوم پنجره بخوایم بهش نگاه کنیم
4-چون پویا اسممه 007 هم به خاطر علاقه ای که از بچگی به فیلمهای جیمزباند داشتم
5-صمیمیت، دوستی، همکاری ، هدف مشترک و چقدر خوبه که من هم بتونم جزیی از این مجموعه باشم
6-نمیدونم...............باید از خودش پرسید ولی آهنگ شاد به صداش نمیاد
7-متاسفانه زیاد با فرهاد احمدی آشنایی ندارم و تو جستجویی که تو اینترنت کردم دیدم یه کار تو اصفهان داره به اسم
مرکز هنری اصفهان و تو کارهاش سعی میکنه معماری سنتی ایران رو با معماری مدرن تلفیق کنه
ولی چون زیاد با کارهاش آشنایی ندارم چیز زیادی نمیگم
ولی از کارهای فرانک گری فقط از موزه گوگنهایم بیلبائو خوشم میاد و بقیه کارهاش به قول ما ها جینگولک بازیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8-نمیدونم! باید تو موقعیتش باشم تا ببینم چی میخوام بگم
9- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10-معمولا" 4 تا میشه !
11- IR ---------------->IRAN
12-آره
13-نه! اکثرا" میبازم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
14-سوالت رو متوجه نشدم

Bookmarks