ببین شایان من صفحات صندلی داغت را نخوندم اما حالا که از فردا داری میری تا کنکور و دیگه نیستی و ممکنه دیگه نتونیم هیچ وقت دور هم باشیم میخواستم یک چیزی را بهت بگم اینکه شایان یاد اون روزهای پی سی ورد و کلا روی های تابستون سال پیش از آشنایی مون از متحد شدنمون ، از مشکل داشتن سیستم مورد علاقت از رقابت پست بازی و .... یاده همه چیز به خیر یاد اون روزهایی که چند نفری تا دیر وقت با هم بحث میکردیم ، یاد اون روزهایی که با هم دعوا میکردیم . یاد اون روز های شروع سایت به خیر ، یاد همه چیز به خیر و یک چیزی را میخواستم بگم بهت که خیلی دوست دارم . و مطمئن باش تا دو سال دیگه هم اگه نیای مقام و ... تو سر جاش هست . چراکه فراموش نمیکنم روز های تابستون امسال که 24 آنلاین بودی و ... . یاد خاطرات خوش گذشته به خیر . ان شا ال... امسال بتونی با موفقیت کنکور را پشت سر بگذاری و دوباره از سال دیگه خاطرات گذشته را زنده کنیم .

دلم میخواد امروز هر چیزی دوست داری به من بگو یا به عبارت بچه ها هرچه دله تنگت میخواهد بگو ! هر چی دوست داری به من ، مهراد ، ساسان و همه و همه دوست داری بگو امروز !

دوستدارت
Shahryar 666برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا شهریار جان این دمه آخری گریمونو در نیار دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم همتونو دوست دارم ولی خداییش یاد اون روز های پی سی بخیر! (ولی حالا دیدی Intel بهتر از AMD ه؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
سعی میکنم تو این مدت هر یک ماه در میون هم که شده یه سر به انجمن بزنم تو این هفته های آخر صبح ها هم یک سر میام ولی تیر ماه سال دیگه که میام بساط رو آماده کنین که روز های پی سی در شهر سخت افزار شروع خواهد شد!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی اینم برای مهراد:
من نیستم همش از Giga مطلب ننویس یکم هم از ASUS بنویس گناه داره! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید