1 - از درس خوندن متنفر نیستم در شرایطی که کسی که بهم قراره درس بده هم علمش بالا باشه هم نقد پذیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - دیگه اینجور که دارن پیش میرن این سوال توی کنکور هم میاد : دی ولی نظرم ، اینه که برای همه نبود خیلی بهتر بود یا در همون حد آموزشی کافی بود چون اکثرا مشکلشون زمان سربازی هست وگرنه با قسمت مقدماتیش مشکلی ندارن
3 - من گرافیک رو از زمان پنجم دبستان که توی مسابقه نقاشی منطقه شرکت کردم و سوم شدم از اون زمان علاقمند شدم بعد هم گرافیک با کامپیوتر رو با فتوشاپ 6 شروع کردم ( اصلا یادم نمیاد توی Paint نقاشی کرده باشم : دی )
4 - والا بستگی داره آینده رو چی ببینی از نظر من اینده یعنی 3 - 4 سال بعد و گذشته هم همینجور ولی در مورد اصل سوالت من برای آینده ی خودم نقشه هایی دارم که 3 - 4 سال دیگه مقدمات اجراش پیش میاد شایدم یکم زودتر !!
5 - دروغ اگر بگم نه ولی طولی نکشیده از خودم بیشتر خوشم اومده کلا این یک قسمت از زندگی هر انسانی هست ولی سر مسایل مالی از خودم بدم نیومده بیشتر سر مسایلی که میتونستم انجام بدم و ندادم و ندم ولی انجام دادم !!
6 - این جمله در مورد کسانی هست که برای چیزی که میخوان دست به هرکاری میزن و زیاده روی میکنن در جمع کردن و انقدر به اینده فکر میکنن که حال رو از دست میدند ( سوال سختی بود )
7 - کسی سرم کلاه بزاره ، بهم دروغ بگه ، زیر آبی بره و من رو بپیچونه !!
8 - آدم احساسی نیستم ولی عاطفی چرا !! کلا دست پیدا کردن به قسمت عاطفی من برای دیگران سخت هست
9 - من اورکلاک رو دوست دارم چون عملا نمیتونم سر یک کاری زیاد وقت بزارم ولی اورکلاک چون همیشه در حال تست قطعات مختلف هستی دیرتر باعث خستگی ادم میشه
10 - نظرم در مورد محصولات گیگابایت خویه ولی PWM مین هاش شدیدا منفی هست چون بالاترین آمار کشته رو داده حتی بیشتر از 50 سال جنگ ف لس طین : دی
موفق باشی عزیز

Bookmarks