سلام به برادر مهرادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - جایی که من تونستم چیزی که میخواستم رو پیدا کنم ، خودم رو !!
2 - به گرد و خاک خورده ی ، بزرگ ، ... هر کاری میگن استاد و پیشکسوت در اصل این دو کلمه به کسانی گفته میشه که توی اون کار حرف های زیادی برای گفتن دارند
3 - خداحافظی با دوران کودکی !!
4 - نه ولی این اعتقاد رو دارم که بعضی مواقع باور کردن دروغ راحت تر از واقعیت هست برای همین دروغ گفته میشه ولی در مورد زندگی کردن توی جامعه ای که پر از دروغ هست فقط میشه گفت چیزی هست که خودت انتخاب میکنی که باشی یا نباشی !!
5 - یک آهنگ غمگین میزارم و لذت میبرم کلا دلتنگی های هم برای من لذت بخشه ولی بعضی مواقع واقعا دلم میخوای فریاد بزنم ولی صدایی بیرون نمیاد که بخواد فریاد بشه !!
6 - هرچی فکر میکنم یادم نمیاد فیلمی دیده باشم که توی نگرشم به زندگی تاثیر گذاشته باشه ولی فیلم راز محصول سال 2007 توی طرز تفکرم تاثیر گذاشت
7 - سوالت رو با سوال جواب میدم ، وقتی چیز انقدر بهت نزدیک هست نیاز هست بهش فکر کنی ؟ به نظرم من مرگ رو تصور نکنی بهتره !! چون غیر قابل تصور هست تا وقتی باهاش رو به رو نشدی
8 - دنیایی که هیچکسی به اون یکی ظلم نکنه و همه با هم برابر باشند و میزان درجه افراد به دانسته هاشون باشه نه به داشته هاشون !!
9 - زندگی رو تعریف کن ؟ زندگی مجموعه ای است از کارهایی که نمیتونی انجام بدی ولی وانمود به انجام دادنش میکنی
10 - خواهش میکنم عزیز
پی نوشت : فیلم راز محصول 2007 با اون سکرت که همه جا میفروشن فرق میکنه
موفق باشید

Bookmarks