سلام ممنون ... ردیفم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Shahryar
کاپیتان شهریار گل . واقعا دوست داشتنیه - خیلی خوش اخلاق و خوش برخورد .
saeed0c
یعنی موجود مثل این رو کره زمین وجود نداره که بتونه بره رو مخم :دی
Stream
استاد آرمان عزیز - خیلی ارادت داریم خدمتشون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD
یک انسان داغون تر از خودم - عاشقشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Quick
ایشون رو زیاد نمیشناسم .
Olesius
آقا علی گل - قدیما بسی کنار هم خوش بودیم .
key1lou
ایشون رو زیاد نمیشناسم .
jagvar+
برادر محمد علی - خدایی تکه این موجود - من که خیلی خاطرشو میخوام .
Game
وااااااااااااای - بی نظیره - واقعا فوق العادس این پسر - خیلی دوسش دارم - برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Emperatour
داش سعید گل - خیلی ارادت داریم خدمتشون تو الکامپ عجیب باهاش حال کردم .
curtis
ایشون رو زیاد نمیشناسم .
BaRaN
به - داداش معین خودم - خیلی دوستش دارم این پسرو - خیلی اخلاقش خاص و منحصر به فرده - در کل بهش علاقه خاصی دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador
داداش بهادر گل که هی میاد عکس میذاره تو پروفایل ما - ما هم که دایال آپ هی پاک میکنیم .
™Ali
داش علی که خیلی فعال و باحاله .
serpens13
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید داش سیا - تاج سر ما - میخوامش به مولا.
M A H R A D
مهراد عزیز - واقعا با احساساتش حال میکنم - خیلی بچه باحالیه واقعا تو الکامپ حال کردم از دیدنش .
Arman.n
اه اه آدم قعطی بود ! :دی . این که جیگره منه . حال میکنم بچه حرف گوش کنیه - بعضی وقتا زیاد میره رو مخم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL
استاد امید عزیز - واقعا خدمتشون ارادت داریم .
arven_andomil
باهاشون زیاد آشنایی ندارم - فقط میدونم این وحیدو بهادر خیلی اذیتش میکنن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Dark Devil
داداش شایان گل - مرد درجه یک روزگار - یعنی آخره آرامش - یه ذره مرموز میزنه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
KING
زیاد باهاشون آشنایی ندارم .
Labyrinth
سید امیر گلللل - آخره بچه های با مرام - یک موجود خاص - خیلی سخته باهاش کانکت شدن .
Mahdi_Moosavi
استاد مهدی عزیز - خدایی آخره اطلاعاته - الگوی خوبیه - خیلی خوش برخرد و باحال -.
Mehdi_MaX
با ایشون زیاد اشنایی ندارم .
MoBiN.R
یک برنامه نویس باحال - مبین جان دنبال یه CMS پی اچ پی میگردم - برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یه پیشنهاد بده .
nima_hl
داداش نیمای گل - یک آدم با عشق - هر کاری از دستش بر بیاد واسه همه انجام میده - خیلی خصوصیات اخلاقی شبیه به همی داریم .
reza76622201
ها!!!!! نظری ندارم !!!!!!! . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sAsAn.K
آقا ساسان عزیز - ما فقط ذکر خیرشو از معین و امیر علی و شهریار شنیدیم ولی افتخار آشنایی با ایشون رو نداشتم .
Trance
زیاد باهاشون آشنا نیستم .
unknown64
زیاد باهاشون آشنا نیستم .
Xtreme
داداش پیام گل - واقعا خوش اخلاقه - خیلی با تیپش حال میکنم - واقعا دوستش دارم - خیلی تا حالا بهم کمک کرده توی مودینگ - واقعا استاده .
Computex
زیاد باهاشون آشنایی ندارم .
D J V A H I D
ها !! کی هست این ؟ تاحالا ندیدمش :دی یه دونس ولی اگه 2 تا بود میزاشتمش جایه 2 تا چشام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks