Bahador (04-02-10), Curtis (04-02-10), D J V A H I D (04-02-10), HoSsEiN.iR (04-02-10)
عضو VIP شهرسختافزار
روزهايي كه ديگر بر نخواهند گشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهادر خداييش با سوالهاي كه پرسيدي خيلي حال كردم واقعاً مفهومي ميپرسيبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
Bahador (04-02-10), Curtis (04-02-10), D J V A H I D (04-02-10), HoSsEiN.iR (04-02-10)
عضو VIP شهرسختافزار
منم بهش گفتم قبلا ... سوالاش عالیه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
نه نيستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Curtis (04-02-10), D J V A H I D (04-02-10)
خوب وحید جان دقایق آخره این دوره از صندلی داغه. مهمان بعدی رو هم به زودی بهتون معرفی میکنم...شاید کسی انتظار این مهمان عزیز رو نداشته باشه.
اما به عنوان آخرین حرفات یه توضیح راجع به آتيش زدن اتاق پرورشي بده لطفابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای دوستات اگه نصیحت یا حرفی داری بگو...
Failure is not an option
Agne (04-02-10), Curtis (06-02-10), D J V A H I D (04-02-10), Saeed-Milan (04-02-10), ViViD (06-02-10)
خوب وقتش شده که مهمون جدید رو بهتون معرفی کنم. خیلی ها انتظارش رو نداشتن اما خوب دیگه نوبتی هم که باشه نوبت نیما عزیز Extreme هستش که برای بار اول مهمون ما باشه.
نیما جان از ساعات اولیه (00:01) روز شنبه 17 بهمن 1388 تا پایان روز پنجشنبه 22 بهمن 1388 روی این صندلی تشریف میارن اگه خدا بخواد و قراره کباب بشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Bahador در تاریخ 05-02-10 انجام شده است
Failure is not an option
Curtis (06-02-10), D J V A H I D (04-02-10), Extreme (05-02-10), HoSsEiN.iR (04-02-10), PUMAOC (05-02-10), serpens13 (05-02-10), ViViD (06-02-10)
خدا رفتگان همه رو بیامورزد18-تا حالا براي کدوم يکي از بچه هاي انجمن دلسوزي کردي يا براش ناراحت شدي؟
آره براي عليرضا بخاطر فوت برادرش خيلي ناراحت شدم
براي فرامرز بخاطر فوت مادرش خيلي ناراحت شدم
این هم از نشانه های دوست خوب هست
ممنون بابت همدردی
Bahador (05-02-10), Curtis (06-02-10), D J V A H I D (05-02-10), ViViD (06-02-10)
خوب نوبتی هم که باشه نوبت یه مهمان جدیده.
دوست خیلی خوش اخلاق و باحالمون نیما جان ( Extreme) مهمان این هفته ما هستن. حواستون باشه که کاری نکنین از صندلی داغ پشیمون بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب نیما جان طبق رسم و رسومات این تاپیک یه بیوگرافی مختصر درباره خودت بده تا انشاءالله به زودی سوال بارون بشی عزیز
Failure is not an option
D J V A H I D (06-02-10)
عضو VIP شهرسختافزار
با سلام خدمت تمامی دوستان گله خودم .
نوبتی هم باشه انگار نوبته ما شده !
نیما جعفری سلیم - متولد 1367/5/16 - دانشجوی کارشناسی نرم افزار دانشگاه پیام نور .
کلا همیشه سعی میکنم شاد باشم و با همه و همه چی حال کنم - خیلی زود رنجم - زود عصبانی میشم اگه طرف روبرو روی مخم باشه - همیشه عاشقم - معمولا خیلی برایه اطرافیانم مایه میزارم ولی همیشه چیز(پنیر) میخورم - کلا خرابه رفاقتم .
سال 82 بود که کامپیوتر خریدم اولا تب وبلاگ وبسایت داشتم تا حالا چیزی حدود 15 تا سایت و وبلاگ داشتم خیلی به طراحی علاقه دارم تا حالا حدود 20 تا سایت طراحی کردم و برایه یک مجله هم طرح میزدم .
اولین وبلاگم Athlon-X2 بود ! یادش بخیر چه دورانی بود .
در حال حاظر هم Network Administrator یک شرکت هستم .
از درس متنفرم !!!!!!!
واقعا اورکلاک رو دوست دارم و بهم انرژی میده .
علاقه ویژه ای به سیستم های صوتی دارم ! نیمی از عمرم رو توی صندق عقب گذروندم :دی ! نظرتون رو به این عکس جلب میکنم .
یک مقدار حسودم .
همیشه همه دوستم داشتن و همرو دوست داشتم و امیدوارم تا ابد همینطور بمونه .
این فردی که قبل از من روی صندلی داغ نشسته بود رو هم واقعا دوستش دارم و بهترین دوستمه .
قربون همتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
.D3VIL. (06-02-10), Bahador (06-02-10), Curtis (06-02-10), D J V A H I D (06-02-10), hassanshaikhi (06-02-10), Labyrinth (06-02-10), M A H R A D (06-02-10), Saeed-Milan (07-02-10), Shahryar (06-02-10), ViViD (06-02-10)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام و علیکم متشکرم ولی در آخرین ساعات صندلی داغ متاسفانه برق زاهدان کلاً قطع شد و نتونستم نت بیام اخبار گفت نصف زاهدان برق نداشتند در صورتی که تمام زاهدان برق نبود
عجیب طوفانی شده بود
در مورد آتیش زدنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ما دبیرستان بودیم که بهترین دبیرستان استان درس خودندم بسیار سخت گیر و در تعطیلیها هم کلاس داشتیم حتی عاشورا و تاسوعا
یک شب که نزدیکهای کنکور هم بود به دوستان خیلی فشار آمده بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خلاصه یک کمی استاد فشار آورد و یک کمی شیطنت ما گل کرد کلاس که تعطیل شد ساعت 9.5 بود خلوت هم بود مدرسه کسی نبود
ریختیم توی راهرو یکی از بچه ها شروع کرد به آویزون شدن از دستگیره درب اتاق پرورشی که دیدیم اوه اوه درب متاسفانه باز شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ریختیم داخل و هر چی فیلم ویدیو و نوار بود برداشتیم و کلی برگه ها رو به هم ریختیم همه چی رو داغون کردیم و میخندیدیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آخر هم فرار کردیم که فردا آمدیم دیدیم اتاق پرورشی رو آتیش زدند فهمیدیم که بعد از ما دوستان مورد عنایت قرار دادند و به گردن ما خورده
ولی هر چی بود من یکی از زیرش در رفتم بقیه بچه ها انضباط بالای 12 نشدندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.D3VIL. (09-02-10), Bahador (06-02-10), Curtis (06-02-10), D J V A H I D (06-02-10), Extreme (06-02-10), Labyrinth (06-02-10), Saeed-Milan (07-02-10)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همینه که من هم خیلی دوستت دارم چون تو هم شیر مردادی هستی دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس سربازی گرده دیگه ؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (06-02-10), Curtis (06-02-10), D J V A H I D (06-02-10), Extreme (06-02-10), Labyrinth (06-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks