اگه بخوایین من هم می تونم بشینم..!
عضو VIP شهرسختافزار
اولاش من هم تمایل نداشتم ولی بعد از ازدواج تمایل بهش پیدا کردم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اذیت نکن دیگه ! بیا بشین من و سید مهدی هواتو داریم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در غیر این صورت باید یکی از بچه های سخت افزار روی بیاری بشونی رو صندلی تا حالش رو بگیریم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همکار سابق انجمن
اگه بخوایین من هم می تونم بشینم..!
سلام
کسی دیگه قرار نیست روی صندلی بشینه؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Administrator
فعلا اکثر دوستان درگیر امتحانات دانشگاه و ... هستند.
اگه اجازه بدید اواخر ماه دوباره تاپیک شاهد مهمان جدید خودش خواهد بود!
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
تایید میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اجازه بدین دوستان یکم حال و هوای امتحان از سرشون بیوفته.
امیدوارم که دوباره اینجا گرم گرم بشه
Failure is not an option
sardarn (11-01-10)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دستتون درد نکنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
کاربر شهرسختافزار
واقعاً جالب بود من اولین باره که همچین فکر جالبی رو دیدم ای کاشک زودتر این تاپیک رو دیده بودم
Administrator
خب طبق قول قبلی این تاپیک شاهد میهمان جدید خودش خواهد بود.
میهمان جدید صندلی داغ، کسی نیست جز بهادر عزیز، صاحب تاپیک!
بهادر جان یک عمر شما در خدمت بچه ها بودی بذار یه مدتی هم ما در خدمت شما باشیم!!
دوستان، صندلی نشین ما به مدت 5 روز روی صندلی هست که البته ممکنه تمدید هم بشه.
بهادر جان مثل همیشه یک بیوگرافی کوتاه از خودت به عنوان آغاز کلام.
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (25-01-10), ic3_drag0n (27-01-10), Moein (25-01-10), Quick (25-01-10), Saeed-Milan (25-01-10), Shahryar (25-01-10)
با تشکر از مهراد عزیز.راستش امشب خیلی سوپرایز شدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب همونطور که اکثرا منو میشناسین من بهادر حدادی هستم متول 6 تیر 1369 یا اگه بخوام با کلاس تر بررسی کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 27 ژوئن 1990. به خاطر شغل پدرم توی شهر یاسوج به دنیا اومدم اما اصالتا خوزستانی هستیم. از سال 1380 هم اومدیم اصفهان برای زندگی.
رشته تحصلیم توی دبیرستان علوم تجربی بود و علاقم بیشتر به زبان انگلیسی که الان خدا رو شکر دانشجوی رشته ادبیات زبان انگلیسی هستم دانشگاه شیخ بهایی اصفهان.
خیلی خوشحالم که در خدمتتون هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
Agne (27-01-10), Ardalan (25-01-10), arven_andomil (26-01-10), Curtis (27-01-10), D J V A H I D (25-01-10), HoSsEiN.iR (25-01-10), ic3_drag0n (25-01-10), Labyrinth (25-01-10), M A H R A D (25-01-10), Moein (25-01-10), Quick (25-01-10), Saeed-Milan (25-01-10), serpens13 (25-01-10), Shahryar (25-01-10), ViViD (25-01-10)
خوب سلام بهادر جان خوشحالم که بالاخره نوبت تو رسید خیلی واسه این تاپیک زحمت کشیدی!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم اولین کسی باشم که سوال میپرسم!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- چطوری و چه زمان با PCN آشنا شدی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- چرا اینقدر کارت در زمینه ی عکس و والپیپر درسته؟!
3- "بهادر" یعنی چی؟
4- آواتارت عکس سرباز چه کشوی هست؟
5- نظرت درباره ی تگ های این تاپیک چیه؟
بقیش باشه یعد از این که اینارو پاسخ دادی نمیخوام سرت شلوغ بشه!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
Bahador (25-01-10), Curtis (27-01-10), D J V A H I D (25-01-10), ic3_drag0n (27-01-10), Labyrinth (25-01-10), Saeed-Milan (25-01-10)
|
|
4 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 4 میهمان)
Bookmarks