1- کارهای گرافیکی هم میکنی؟
بله زیاد . برای اینکه فوتوشاپ خیلی مرتبطه با برنامه نویسی برای طراحی واسط های کاربری برای همین خیلی کار میکنم .. جدیدا هم یه دستی توی 3ds Max بردیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( البته زیاد نه )
2 - از Visual Studio.net هم استفاده میکنی؟
به این چه حرفیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .. مهم ترین ابزار کار ما توی برنامه نویسی Visual Studio هست ( البته بعضی از زبان ها )
3 - از کی چت میکنی؟
راستش از دوم راهنمایی بودم یادمه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - توی فروم های دیگه هم عضو هستی؟
بله .. خیلی زیاد . فروم های ایرانی و خارجی خیلی عضو هستم ولی فعالیت های زیادم قبلا توی فروم مخصوص برنامه نویسان بود ( سایت برنامه نویس ) - بعدش مدیریت بخش برنامه نویسی سایت ایران تراک ( که الان مدیر بازنشسته اونجا هستم ) و تعدادی از فروم های دیگه و اخیرا هم این فروم بسیار عالی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - کی از شر Dial Up راحت شدی؟
والا این Dial-Up ولمون نمی کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 6 سال پیش به مدت 1 سال ADSL داشتم ولی بعدش به دلایلی که تازه ADSL اومده بود و خرجشم خیلی زیاد بود باسرعت 64 برای همین جمعش کردم و باز برگشتیم سر همین دیال آپ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بعدش تا همین 2 سال پیش دیال آپی بودم که باز دوباره ADSL گرفتم و الان 2 ساله دارم ( البته با 2 بار عوض کردن ISP )ر
6 - توی دانشگاه چقدر از اینترنت استفاده میکنی؟
کلا توی دانشگاه از اینترنت استفاده نمیکنم .. چون هم اجازه دانلود نمیدن هم اینکه 4 چشمی مراقبن که توی سایت های چت و انجمن نری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته اینش یه کم شوخی بود . چون من وقتی واسه علافی تو دانشگاه ندارم که برم سایت دانشکاه . کلاسام مرتبه و پشت سر همه بعدش میرم خونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - AMD یا Intel؟
فرقی نمیکنه فقط بشه باهاشون کار کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قدرت مدلای هر کدوم بهتره خوب چه بهتر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته فعلا که AMD داریم کار میکنیم
8 - nVidia یا ATI ؟
اینم همین جواب بالا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .. الان ATI داریم کار میکنیم
9 - چلوکباب یا پیتزا؟
به به . هردو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اصلا نمیشه بینشون یکی رو انتخاب کنم . یعنی اصلا . اصرار نکن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - صندلی داغ چطوره؟
فعلا که افتضاحه هیچ کس نمیاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال ؟!! سوال !؟ بازم سوال برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks